Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2013

Η οργανωτική ομάδα της Νησιωτικής πολιτείας

      Ανακοινώνουμε  τα  μέλη  της  οργανωτικής  ομάδας,  που  θα  έχει  την  ευθύνη  της  καθημερινής  λειτουργίας  και  τον συντονισμό  της  δράσης   της  Κίνησης  μας :
·         Καραμανής  Γεώργιος,   Δικηγόρος 
·         Κατσούλης  Εμμανουήλ,  Καθηγητής  Φυσικής  Αγωγής
·         Κοντοπίδη  Άννα,  Συμβολαιογράφος
·         Λιαγκρής  Σπύρος,  Δικηγόρος
·         Μανδηλαράς  Δημήτριος,  Συνδικαλιστής τ. μέλος Γεν Συμβουλίου ΓΕ.Σ.Ε.Ε.
·         Τσαγκλής  Χαράλαμπος,  Οικονομολόγος                                                                                                               
Για το γραφείο Τύπου 
Γιάννης Πιτταράς


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Γνώριμες φάτσες, παλαιά υλικά σε "νέα" οικοδομή. Άρωμα ΠΑΣΟΚ απλώνεται και πάλι. Μα καλά νέα πρόσωπα δεν υπάρχουν? Ή ακόμα καλύτερα ένας φρέσκος συνδυασμός που να μη βρομάει "κομματίλα"?

Ανώνυμος είπε...

απα πα απα κανένας ...ΠΑΣΟΚΟΣ στην ομάδα ΜΑϊτού; Έλεος πια. Αυτό είναι το υπερκομματικο προφιλ του...νέου συνδυασμού; Μνημονιακοί φουλ όλοι τους, Κακοτικοί φουλ, Μαρακικοί φουλ... Μα ο σύζυγος της κυρίας με το τραγιασκάκι δεν ήταν πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου; Δεν είναι περιφερειακός σύμβουλος; δεν συνοδεύει σταθερά τον Ρ¨ηγα όταν εμφανίζεται στη Νάξο; Πού είναι τελικά το ...ΠΑΣΟΚ; Ααα ξέχασες να βάλεις τον Καπούνη...παράλειψη μεγάλη ...αρχηγέ.......

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί κύριοι, δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα τη στελέχωση του συνδυασμού μας, οπότε αναμένετε και για άλλα (γνωστά) ονόματα που επί χρόνια ανήκουν στη δημοκρατική παράταξη. Όσον αφορά τα περί "αρώματος ΠΑΣΟΚ" απλά λόγω των συνθηκών αποκαλούμαστε "υπεροκομματικοί" διότι αν προτάσαμε όπως ιστορικά κάναμε το ότι ανήκουμε στο ΠΑΣΟΚ, δε θα βλέπαμε ούτε το δικό μας ψήφο στην κάλπη. Κάτι πρέπει να πούμε μπας και βρεθούν κάποιοι και μας ψηφίσουν. Βασιζόμαστε στην εμπειρία χρόνων πως υπάρχουν πάντα αυτοί που θα μας ψηφίσουν κι ας μας φτύνουν μετά. Αγαπητοί συνδημότες, το θέμα είναι να πάρουμε το δήμο. Θα σας πύμε ότι θέλετε να ακούσετε, θα τάξουμε ότι θέλετε, θα σας χτυπήσουμε στην πλάτη. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς κα ευχές για καλές γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.