Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013: Ταβέρνα Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου
Μετά χαράς σας προσκαλούμε στη ταβέρνα που διοργανώνουμε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 9 το βράδυ στη λέσχη του Συλλόγου μας (Ανδριτσαίνης 51 & Ορφέως, Γαλάτσι), για να υποδεχτούμε μετά μουσικής έκπληξης και παρεϊστικα, τον ερχομό των Χριστουγέννων!
Είδοδος 5¤ / άτομο
https://www.facebook.com/events/684984818213025 

- Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013: Παρουσίαση Ημερολογίου 2014 Απεραθίιτκου Συλλόγου Νάξου
O Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου, σας προσκαλεί το.....
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00μμ στην τελευταία επίσημη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τη χρονιά που "φεύγει", στην παρουσίαση του Ημερολογίου για το 2014, με θέμα: "Παραδοσιακοί Οργανοπαίχτες στ' Απεράθου της Νάξου".
Το φετινό ημερολόγιο επιχειρεί να συγκεντρώσει όλους τους παραδοσιακούς Απεραθίτες οργανοπαίχτες που έπαιζαν και συνεχίζουν να παίζουν το βιολί και το λαούτο τους, τη τζαμπούνα και το ντουμπάκι τους, που έδωσαν και δίνουν το δικό τους μουσικό στίγμα στην εποχή τους, μένοντας αξέχαστοι στις καρδιές των συγχωριανών μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολιτιστικό χώρο "Καμίνι" του Δήμου Γαλατσίου, που βρίσκεται επί των οδών Καραϊσκάκη και Ρεθύμνης.
Σας περιμένουμε να γίνουμε μια παρέα και να περάσουμε υπέροχα με πολλή μουσική, χαρά και νοσταλγία...
https://www.facebook.com/events/703200236371612 

Σας παρακαλούμε θερμά, επειδή έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες μας και για την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, εάν γνωρίζεται κάποιο/α πρωτοετή φοιτητή/τρια από το Χωριό μας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά στο e-mail aperathou_sullogos@yahoo.gr με θέμα «ΦΟΙΤΗΤΕΣ», είτε τηλεφωνικά με το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Σεβαστή Αυγερινού στο τηλέφωνο 6932784692

Δ.Σ. Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :