Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

Τριήμερο συναντήσεων Μανόλη Μαργαρίτη στην Αθήνα

Τριήμερο επαφών στην Αθήνα με αρμόδιους φορείς είχε ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης. Στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος παρέστη σε προγραμματισμένες συναντήσεις, ώστε να προωθηθούν θέματα του Δήμου. Συγκεκριμένα:
*Συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, με θέμα το φερόμενο ως χρέος του Δήμου προςτο Ταμείο, ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το......
Δήμο.
*Επισκέφθηκε τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Δημήτρη Κούκη, με τον οποίο συζήτησε για τη σχεδιαζόμενηεπέκταση του διαδρόμου προσγείωσης του Αερολιμένα Νάξου και απέσπασε τη διαβεβαίωση ότι μέχρι τέλος Μαρτίου 2014 η μελέτηθα έχει ολοκληρωθεί, ώστε να ξεκινήσει το έργο.
*Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου παρέστη σε σύσκεψη με τη Γενική Γραμματέα Χριστιάνα Καλογήρου, με τον ΠεριφερειάρχηΝοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη και με αντιπροσωπία του Δήμου, με κεντρικό θέμα τη λειτουργία του ΒΙΟ.ΚΑ Απόλλωνα.
*Για το θέμα του ΚΕΓΕ ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. «ΔΗΜΗΤΡΑ», Σέρκο Χαροτουνιάν, καθώς και τον ΥπουργόΑγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, με τους οποίους συνομίλησε για τη διευθέτηση του θέματος τηςπαραχώρησης της οικοπεδικής έκτασης του ΚΕΓΕ Νάξου προς το Δήμο.

Ικανοποιημένος δήλωσε από το αποτέλεσμα των συναντήσεων ο Μανόλης Μαργαρίτης, τονίζοντας ότι «καλούμαστε να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, αλλά με σωστές πρακτικές θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για το Δήμο μας».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :