Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2013

Το Νοσοκομείο της Νάξου επανέρχεται στην διοικητική και λειτουργική του αυτοτέλεια

Με παρέμβασή  του κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ  Παναγιώτης  Ρήγας  ζήτησε την επαναφορά του Νοσοκομείου της Νάξου στο προηγούμενο καθεστώς διοίκησης, όπως ίσχυε πριν την εφαρμογή του νόμου 4052 του 2012.
Ο Υπουργός Υγείας  κ. Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αποδεκτή την πρόταση του Βουλευτή Κυκλάδων Παναγιώτη Ρήγα και με νομοτεχνική βελτίωση επαναφέρει το.....
  Νοσοκομείο της Νάξου στο προηγούμενο καθεστώς αυτοτέλειας όσον αφορά τις προμήθειες , την διαχείριση και την διοικητική παρακολούθηση.
Με την απόφαση αυτή αντιμετωπίζεται με ορθολογικό τρόπο η διοίκηση των μονάδων υγείας του νησιώτικου χώρου.


Ρήγας Παναγιώτης
Βουλευτής Κυκλάδων-ΠΑΣΟΚ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

'Ενα ευχαριστώ στον 'Αδωνη δεν βλάπτει!

Ανώνυμος είπε...

ας είναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε τροπολογία αλλιώς ποιος Άδωνις, ποιος Ρήγας. Άσε που ο τελευταίος πιάστηκε στον...ύπνο και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Μπράβο λοιπόν στον Συρμαλένιο και τον Γλέζο.

Ανώνυμος είπε...

Είστε άσχετοι λέτε και ψεμματάκια! Η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ ούτε συζητήθηκε ούτε την έκανε δεκτή ο Υπουργός. Στο βίντεο από την συζήτηση στη Βουλή ο Γεωργιάδης λέει στον Συρμαλένιο "κύριε συνάδελφε. ήρθατε δεύτερος, άρα η παρέμβασή σας περιτεύει", σας πρόλαβαν οι συναδελφοί σας Ρήγας και Βρούτσης. Όμως υπάρχει και συνέχεια την Τετάρτη θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ και αφορά και το διαχωσρισμό του Νοσοκομείου της Νάξου από την Σύρο.Για να δούμε τι θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Συρμαλένιος. Το θέμα δεν έχει λείξει την Τετάρτη θα γελάσουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΗΓΑς ουτε κατεθεσε καμια τροπολογία ουτε μίλησε στη Βουλή.
Το κυβερνητικό Βήμα να τι γράφει:

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=541071

Δεκτή τροπολογία από τον ΣΥΡΙΖΑ

Να λοιπόν που ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης μπορεί να λέει, ότι λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του, αλλά κάνει δεκτές ορισμένες τροπολογίες που του καταθέτουν. Θέλετε ένα παράδειγμα; Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Συρμαλένιος κατέθεσε τροπολογία σύμφωνα με την οποία τα νοσοκομεία της Σύρου και της Νάξου επανέρχονται στο προ της πλήρους διασύνδεσης καθεστώς λειτουργίας. Θέμα σημαντικό για τα κυκλαδίτικα νησιά. Είναι τόσο σημαντικό το θέμα, που πληροφορήθηκα ότι ορισμένοι (για να μην πω ένας βουλευτής της συγκυβέρνησης) θέλησε αυτός να πάρει τη δόξα και να πει ότι δική του τροπολογία έκανε δεκτή ο υπουργός. Έλα όμως που υπάρχουν και τα πρακτικά της Βουλής.

Ανώνυμος είπε...

Το Βήμα απλά έγραψε όσα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στο δελτιο τύπου. Δεν έκανε ρεπορτάζ. Η αλήθεια όμως είναι μία και πάντως όχι αυτή που λέειο ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε και λέμε. Η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε (από τις υπηρεσίες της Βουλής)ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ. Δεν συζητήθηκε ποτέ γιτί ο Υπουργός είχε ήδη ρυθμίσει το θέμα της Νάξου πριν μιλήσει ο Συρμαλένιος. Το είπε αλλώστε ο Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής (το σχετικό video υπάρχει και παίζει στο διαδύκτιο).
Και τώρα το πιο σημαντικό: το θέμα του νοσοσκομείου της Νάξου δεν έκλεισε' υπάρχει Ονομαστική Ψ ηφοφορία την Τετάρτη. Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα ψηφίσει ΘΕΤΙΚΑ; Όλα τ άλλα είναι για να χουμε να λέμε.