Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 24ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

 Προς
Τα μέλη του Δ.Σ.
Παρακαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. την 13η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 μ.μ. για τακτική συνεδρίαση με τα κάτωθι θέματα της ημερησίας διάταξης:
1. Παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου για τις προπονήσεις των ομάδων του.... ΓΕΛ.

2. Οριστικοποίηση προγράμματος ωρών Λειτουργίας Κλειστού Γυμναστη-ρίου Νάξου.

3. Έγκριση πρακτικών και κατακύρωση πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση των εργασιών «Συντήρηση πρασίνου αθλητικών εγκαταστά-σεων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».

4. Έγκριση δαπανών, διάθεσης πιστώσεων για προμήθειες υλικών και εκτέλεση εργασιών στις Αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδικούς σταθμού και γραφεία ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ,

5. Έγκριση δαπάνης, διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια υλικών απαραίτητων για την διοργάνωση σεμιναρίων κεραμικής στο Χαλκί Νάξου.

5.Προμήθεια εφαρμογής προγράμματος τήρησης λογιστικών βιβλίων εσόδων –εξόδων ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, αναμόρφωσηπροϋπ/σμού και έγκριση διάθεσης πίστωσης.

7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια και τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης περιπατητικών μονοπατιών πεδινής Νάξου.

8. Απόφαση περί ‘τροφείων’ στους Α΄ και Β΄ Παιδικούς Σταθμούς.

9. Θέματα εκτός ημερήσιας διατάξεως.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.



Ι. Ναυπλιώτης-Σαραντηνός
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :