Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

Ανακοίνωση - Καταγγελία Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής

Καταγγέλλουμε τη στάση της Δημοτικής Αρχής  που συνεχίζοντας την αδιαφορία  και την απαξίωση προς τους κατοίκους  των χωριών,  δεν τήρησε τις  δεσμεύσεις  απέναντι τους που έδωσε  στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 24 Ιούλη με αποτέλεσμα:
Οι αγροτικοί δρόμοι να παραμένουν ασυντήρητοι και αδιάβατοι.
Δεν απόδωσε όλα τα λεφτά στις οικογένειες που μετέφεραν τα παιδιά τους στα σχολεία παρόλο τις δεσμεύσεις και την ομόφωνη απόφαση του.......
Δημ. Συμβουλίου.
Αντίθετα συνεχίζοντας τη γενικότερη πολιτική του «χαρατσώματος» των νοικοκυριών έχει ξεκινήσει την αποστολή φουσκωμένων λογαριασμών νερού που έχουν να κάνουν για την κατανάλωση του 2011 και μάλιστα με αυξημένο ΦΠΑ.
Καλούμε τους κατοίκους του τοπ. διαμερίσματος , αλλά και των υπόλοιπων χωριών να μην πληρώσει κανένας νερό εφόσον η Δημοτική Αρχή δεν υλοποίησε τα παρακάτω αιτήματα που ήταν απόφαση της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε κατά την κατάληψη του Δημαρχείου στις 12 Ιούνη.
Να ισχύσει για τους λογαριασμούς που θα έρθουν για τα περασμένα χρόνια η κατώτατη τιμή που ισχύει στο Δήμο.
Να αφαιρεθεί το αυξημένο ΦΠΑ.
Απαλλαγή σε ευπαθείς ομάδες (άνεργοι, πολύτεκνοι κλπ).
Ρυθμίσεις δόσεων ανάλογα με τη δυνατότητα του καταναλωτή και όχι όπως ορίζει ο νόμος.
Επειδή δε δεχόμαστε να είμαστε  δημότες  2ης κατηγορίας και το συνεχιζόμενο εμπαιγμό από τη Δημοτική Αρχή, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του τοπ. διαμερίσματος αλλά και των υπόλοιπων χωριών να παρευρεθούν στη συγκέντρωση που διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωμιακής  την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη  και ώρα 8:οο μ.μ. για να συντονίσουμε και να οργανώσουμε την περαιτέρω δράση μας.



                                                                                                                                     ΚΩΜΙΑΚΗ

                                                                                                                                     11/09/13
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :