Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013

Λευκή ισοπαλία παραχώρησε στον Μάνδραϊκό ο Πανναξιακός - Τιμήθηκε ο Γιώργος Δερμάτης

  Με λευκή ισοπαλία  0-0 και ένα πολύτιμο βαθμό κατάφερε να αποδράσει ο Μανδραϊκός από τη Νάξο.
Ο Πανναξιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού,  είχε  την πρωτοβουλία και πίεζε από το ξεκίνημα  για το γκολ, σε αντίθεση με την  ομάδα της Μάνδρας που  ήταν πολύ προσεκτική στην άμυνα και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Στο 21’ λεπτό  ο Σερέπα  σε μια διεκδίκηση  της μπάλας   μέσα στην   περιοχή   των γηπεδούχων   συγκρούστηκε με τον εξερχόμενο τερματοφύλακα και ο  διαιτητής  χωρίς κανένα ενδοιασμό έδειξε  την....
έσχατη των ποινών ξεσηκώνοντας   θύελλα  διαμαρτυριών από  παίκτες και εξέδρα.
 Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιουργούση, ο οποίος εκτός από την απέκρουση του πέναλτι είχε αρκετές καλές επεμβάσεις σε όλο το παιχνίδι.
Στο δεύτερο μέρος ο Πανναξιακός ανέβασε στροφές έκανε 3-4 αξιόλογες  φάσεις  μπροστά στα καρέ των φιλοξενουμένων τις οποίες  όμως δεν μπόρεσε   να  μετουσιώσει σε γκολ και να πάρει το πολυπόθητο  3ποντο.
Στην ανάπαυλα του αγώνα,  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που είχε προγραμματίσει  η διοίκηση για  το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Πανναξιακού,   τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα. ο   προπονητής των μεγάλων επιτυχιών της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γιώργος Δερμάτης. Ο μεγάλος Έλληνας,   τεχνικός γνώρισε την αποθέωση και καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της Νάξου, από τους ανθρώπους που τόσο πολύ αγάπησε και αγαπήθηκε  όλο αυτό το διάστημα  που έμεινε στο νησί. 
Κατα την διάρκεια της βράβευσης ο πρόεδρος του Πανναξιακού κ. Πλάτωνας Τόμπας μεταξύ άλλων επισήμανε: "Θα ακολουθήσουν στο μέλλον κι άλλες   παρόμοιες  ενέργειες από το σωματείο μας.  Μ ' αυτόν τον τρόπο  θέλουμε να τιμήσουμε όλους τους ανθρώπους  που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και τον στίβο, αλλά και στα άλλα αθλήματα. Σκοπός μας είναι  να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ των σωματείων και να πετύχουμε την συναδελφωσή τους"


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Γιουργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (88’ Παπαδάκης), Βάσος, Παπαδόπουλος, Καλογέρης, Αριανούτσος, Ντούκα (75’ Μποδώνιας), Παπασταθόπουλος, Καρούσης

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Μίχας): Χρόνης, Χουστουλάκης, Σιακαβάρας, Βασιλείου, Κολτσίδας, Μεσσήνης, Καλογρίδης (53’ Παπακωνσταντίνου/ 83’ Λιόσης), Άγκολι, Ζουράβλιοφ, Σερέπας, Πηλίτσης (64’ Κουβίδης)
Η Βαθμολογία





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :