Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2013

"ΟΧΙ" στην εκποίηση των λιμνών απαντούν οι κάτοικοι του Αγίου Αρσενίου

Με μεγάλη επιτυχία και  μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η Λαϊκή Συνέλευση που συγκάλεσε το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας του Αγίου Αρσενίου  με σκοπό  να φρενάρει  άμεσα την διαδικασία  εκποίησης  των αλυκών του Αγίου Προκοπίου   και της μεγάλης λίμνης του αεροδρομίου από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)
Στην συγκέντρωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο  βουλευτής Κυκλάδων του  ΣΥΡΙΖΑ κ. Συρμαλένιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μαυρομάτης, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Ναυπλιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι ,  εκπρόσωποι  επαγγελματικών και....
κοινωνικών φορέων. 
 Οι παρευρισκόμενοι    δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέα συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες,   δηλώνοντας  μάλιστα έτοιμοι για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις και κλιμάκωση του αγώνα τους.

Οι πρώτες αποφάσεις της σημερινής Λαικής  Συνέλευσης: 

1)Η Δημοτική κοινώτητα και ο πολιτιστικός Σύλλογος του Αγίου Αρσενίου να καλέσει εντός της εβδομάδας την διαπαραταξιακή επιτροπή  και τους φορείς του νησιού στο χωριό για να ξεκινήσει η επιτροπή αγώνα.
2) Να σταλούν επιστολές σε όλα τα κόμματα και τους τοπικούς βουλευτές  ζητώντας άμεση και  έγγραφη απάντησή τους.




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :