Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2013

Αποφάσεις της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής Νάξου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, στην αίθουσα του Πνευματικού  Κέντρου Κορωνίδας με μεγάλη συμμετοχή, η προγραμματισμένη συγκέντρωση  της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής. Έγινε ενημέρωση για τη μέχρι τώρα δράση της Λαϊκής Επιτροπής όσον αφορά το θέμα της τιμολόγησης του νερού και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του τοπ. διαμερίσματος.

Αποφασιστήκαν ομόφωνα τα παρακάτω:
Να μην πληρωθούν οι λογαριασμοί ύδρευσης που.....

αποστέλλονται και αφορούν χρεώσεις περασμένων χρόνων εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα:
Να ισχύσει για τους λογαριασμούς που θα έρθουν για τα περασμένα χρόνια η κατώτατη τιμή που ισχύει στο Δήμο.
Να αφαιρεθεί ο αυξημένος ΦΠΑ.
Απαλλαγή σε ευπαθείς ομάδες (άνεργοι, πολύτεκνοι κλπ).
Ρυθμίσεις δόσεων ανάλογα με τη δυνατότητα του καταναλωτή και όχι όπως ορίζει ο νόμος.
Να συγκεντρωθούν και να κατατεθούν οι λογαριασμοί στη Δημοτική Αρχή.
Η διεκδίκηση με δυναμικές κινητοποιήσεις για ενιαία τιμολόγηση του νερού με προσανατολισμό την κατώτατη τιμή που ισχύει στο δήμο.
Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή για το συνεχή εμπαιγμό και την ασυνέπεια ως προς την τήρηση των δεσμεύσεών της και απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του τοπ. διαμερίσματος Κωμιακής και των υπόλοιπων χωριών, μαζικά και δυναμικά να παλέψουμε για τα δικαιώματά μας.

Επίσης η συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα καταδίκης  στην δολοφονική επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα:

Καταδικάζουμε την άνανδρη, τραμπούκικη και δολοφονική επίθεση των φασιστών – ναζιστών  της Χρυσής Αυγής σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ στο Πέραμα και δεν θα επιτρέψουμε στο χώρο μας τη δράση τέτοιων στοιχείων και την εκδήλωση παρόμοιων φαινομένων.



                                             Κωμιακή
15/9/2013
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :