Τρίτη, Ιουλίου 30, 2013

Ανακοίνωση εφαρμογής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Χώρα της Νάξου

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Εφαρμογή Κυκλοφοριακής Μελέτης και Σήμανσης Χώρας Νάξου», σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τρίτη 30-07-2013 ισχύουν οι εξής νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως αυτές προβλέπονται από την εγκεκριμένη μελέτη:
Μονοδρόμηση οδού Αγ. Πολυκάρπου, με κατεύθυνση από το γήπεδο προς Αγγίδια.
Μονοδρόμηση της οδού έμπροσθεν του 3ου Δημοτικού Σχολείου με κατεύθυνση από το Γήπεδο προς την οδό που οδηγεί στα Αγγίδια.
Μονοδρόμηση τμήματος της οδού έμπροσθεν του πρώην Επαρχείου Νάξου με....
κατεύθυνση από τη συμβολή με την οδό του 3ου Δημοτικού προς την οδό Νάξου – Γαλανάδου (Cosmote).
Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες της οδού, οδηγοί και πεζοί, να συμμορφωθούν με τη νέα σήμανση και να επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή και κατανόηση. Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποσκοπούν στην καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στις συμβολές των οδών μέσω της μείωσης του αριθμού των εχθρικών ρευμάτων της κυκλοφορίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ZOYME ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ (ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΥΛΗ) ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ, ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ!

ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΑΧΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ? ΡΗΜΑΔΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΧΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΙΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 6000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ? ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΛΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΗ, ΝΑ ΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΗΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ GOOGLE EARTH.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ?
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο "ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ" ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

επιτελους υπαρχει μια λογική στην μελέτη. Οι χρονοι των αυτοκινήτων μειώθηκαν. Συχγαρήτιρια που βλέπουν το γενικό όφελος και οχι πως θα κανουν ρουσφέτια.