Τρίτη, Ιουλίου 16, 2013

Η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Νάξο

Η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους και τις γυναίκες που έδωσαν μαχητικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου στην παραλία, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που προωθεί η συγκυβέρνηση.
Έδειξαν στους μεγαλοεργοδότες, στην κυβέρνηση και στην τρόικα πως όσο και να προσπαθούν ένα.....
κομμάτι της εργατικής τάξης και του λαού μας συνολικά, δεν υποτάσσεται, δε σκύβει το κεφάλι και μπορεί να γίνει η σπίθα που θα φουντώσει τη φωτιά που θα τους κάψει.

Το ΠΑΜΕ έδωσε  όλες του τις δυνάμεις για να είναι η απεργία όσο γίνεται πιο πετυχημένη, για να ξεπεραστούν ο φόβος και οι αυταπάτες. Χωρίς αυτή την προσπάθεια των δυνάμεων του ΠΑΜΕ αναμφισβήτητα η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη.

Η επίθεση μας  αφορά όλους! Δεν πρέπει να περάσει  η διαίρεση των εργαζόμενων σε νέους και παλιούς, δημόσιους και ιδιωτικούς κοκ. Η επίθεση στους εργαζόμενους του Δημοσίου τομέα επηρεάζει σήμερα κάθε εργατική οικογένεια. Οι απολύσεις καθηγητών, νοσηλευτών, εργαζόμενων στους Δήμους, οι ελλείψεις στην παιδεία και την υγεία αφορούν κάθε εργάτη και εργάτρια. Η αλληλεγγύη, η ενότητα των εργαζόμενων είναι ουσιαστική απάντηση στον πόλεμο που έχει κηρυχτεί στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Καταγγέλλουμε τον δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ -πιστούς υπηρέτες της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής- όπου την ιδία ώρα που επιβάλει τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, αποκλείοντας έτσι δεκάδες παιδιά που οι γονείς τους δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν, την ίδια στιγμή δαπανεί μεγάλα ποσά για βεγγαλικά και τραπεζώματα.

Στη συγκέντρωση  απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντώνης  Μαρούλης, μέλος της γραμματείας  Νάξου της ΠΑΣΕΒΕ και ο Στέλιος  Χωριανόπουλος από τη Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής.
Η συγκέντρωση  έκλεισε με τη Κεντρική ομιλία από το μέλος της γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ, Νίκο Κορρέ και ακολούθησε πορεία μέχρι το Κέντρο Υγείας Νάξου 

Γραμματεία Νάξου







Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :