Τρίτη, Μαΐου 14, 2013

ΝΑΞΟΣ: Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο του Λυκείου

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Εφαρμογή Κυκλοφοριακής Μελέτης και Σήμανσης Χώρας Νάξου», σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 16-05-2013 στον κόμβο που βρίσκεται στο Γενικό Λύκειο θα ισχύσουν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως αυτές προβλέπονται από την εγκεκριμένη Κυκλοφοριακή Μελέτη. Ο εν λόγω κόμβος, ο οποίος απεικονίζεται παρακάτω, είναι κυκλικός και έχουν ισχύ οι νέες πινακίδες που έχουν τοποθετεί. Η τελική διαμόρφωση του κόμβου, μετά την απομάκρυνση της προσωρινής εργοταξιακής περίφραξης και........
σήμανσης θα είναι από υπερβατό κράσπεδο αφενός για τη διευκόλυνση της κίνησης των βαρέων οχημάτων και των λεωφορείων και αφετέρου για την αποφυγή σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.
Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες της οδού, οδηγοί και πεζοί, να συμμορφωθούν με τη νέα σήμανση και να επιδείξουν την απαιτούμενη κατανόηση διότι οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποσκοπούν στην καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στις συμβολές των οδών μέσω της μείωσης του αριθμού των εχθρικών ρευμάτων της κυκλοφορίας.



Κυκλικός Κόμβος Κ2
(Απόσπασμα από την  εγκεκριμένη μελέτη)

Ακολουθεί επεξήγηση των πινακίδων σήμανσης οδών σύμφωνα με τον ΚΟΚ, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή του κόμβου και θα ισχύουν από την Πέμπτη 16-05-2013, για την υποβοήθηση των χρηστών της οδού.






Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
κ.ε
Λιανός Δημήτρης
Αντιδήμαρχος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΟ? ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ , ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΑΤΑ ! ΟΠΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ