Τρίτη, Απριλίου 23, 2013

ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Ένας άκρως εντυπωσιακός αγώνας διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο  γήπεδο της Παροικιάς για το Πρωτάθλημα Νέων μεταξύ του Νηρέα και το Φιλωτίου. Έντονες συγκινήσεις, εναλλαγές στο σκορ αλλά και οι δυνατές μονομαχίες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα. Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν με συνεχείς πάσες να βρουν κάποιο χώρο για να.....
μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Βασιλάκη. Όμως με τα μακρινά σουτ που επιχειρούσαν δεν απείλησαν μέχρι που φτάσαμε στο 35΄ λεπτό όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν μακριά την μπάλα, κάτι που έκαναν μέχρι εκείνη τη στιγμή αρκετά καλά, και ο Metaj Kevin με πλασέ έκανε το 1-0. Επιθετικά στο 1οημίχρονο η ομάδα του Φιλωτίου δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Καρποδίνη.
Στο 2ο ημίχρονο το Φιλώτι παίζοντας στην κόντρα κατάφερε να πετύχει 2  τέρματα το πρώτο στο 47΄λεπτό με όμορφο πλασέ του Κρασσά και το δεύτερο με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Βασιλάκη Μιχάλη βάζοντας έτσι σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Όμως πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το δεύτερο γκολ των Ναξιωτών ο Ymeri Algert έφερε πάλι το μάτς στα ίσα με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή. Στη συνέχεια του αγώνα οι Παριανοί πίεζαν αλλά οι Φιλωτίτες πέτυχαν το γκολ και πάλι με το Βασιλάκη Μιχάλη ύστερα από εκτέλεση φάουλ κάνοντας έτσι το 2-3. Όσο η ώρα περνούσε τόσο πιο ασφυκτική ήταν η πίεση που ασκούσε ο Νηρέας στα καρέ του Βασιλάκη κάτι που απέφερε καρπούς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ο Κρητικός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-3 αναγκάζοντας και τους 22 ποδοσφαιριστές να ξαπλώσουν στο χορτάρι οι μεν Παριανοί μη μπορώντας να πιστέψουν πως εξελίχθηκε ο αγώνας και οι δε Ναξιώτες να μη μπορούν να πιστέψουν πως δεν κατάφεραν να αντέξουν για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα και να φύγουν αυτοί νικητές από μία έδρα που δεν είχε περάσει καμία άλλη ομάδα.
Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της  ομάδας που τελικά κατέλαβε την 4η θέση με 19 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες.
Η διαιτησία του κ. Κουζούμη ήταν αρκετά καλή    
ΝΗΡΕΑΣ: Καρποδίνης Κ., Τσιγώνιας Π., Hasani Mirel, Zeleni Elvis, Ymeri Algert, Metaj Kevin, Ceborys Emil, Kycyku Mialla, Πραμάτιας Δ., Κρητικός Δ., Τριπολιτσιώτης Ι.
ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: Βασιλάκης Μ., Καλαβρός Ν., Μουστάκης Ε., Δέτσης Γ., Βασιλάκης Μ., Βασιλάκης Π., Προμπονάς Σ., Κρασσάς Σ., Μανιός Γ., Μαράκης Ι., Τζιώτης Μ.    


ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
  

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :