Σάββατο, Μαρτίου 23, 2013

Ανακοίνωση της Κ.Ο. Νάξου του ΚΚΕ για την πολιτική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων

Οι  μάσκες έπεσαν!
Οι μάσκες έπεσαν! Η πολιτική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Κοινοβούλιο και κυρίως στο κοινωνικό επίπεδο, με πρόσχημα τη συμπαράσταση στον κυπριακό λαό και ζητήματα λειτουργίας του κοινοβουλίου, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με πολιτική υπέρ των μονοπωλίων, αφού δε διστάζει να συνεργαστεί και με εθνικιστές. Υλοποιείται η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση από τη «λαϊκή δεξιά» μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το «νέο» ΠΑΣΟΚ βήμα το.......
βήμα διαμορφώνεται.
 Άραγε τι είδους  διαπραγμάτευση λένε στον κυπριακό  λαό να κάνει; Μήπως τύπου «σχεδίου Ανάν», που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένθερμος υποστηρικτής του; Ή συνεργασία με τον «αντιιμπεριαλιστή» Πούτιν; Με πιο απλά λόγια λένε στον κυπριακό και στον ελληνικό λαό να επιλέξουν με ποιο τρόπο και ποιοι ιμπεριαλιστές θα τον στραγγαλίσουν!!!
Ο ελληνικός λαός, ο κυπριακός λαός και οι άλλοι  λαοί της Ευρώπης μπορούν και  πρέπει να βάλουν τη δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις. Να απορρίψουν τους εκβιασμούς του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ. Να μη στοιχηθούν πίσω από κανέναν ιμπεριαλιστή. Να βαδίσουν το δρόμο της αποδέσμευσης από την ΕΕ και τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες.
Νάξος, 22-3-2013
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος ζήτησαν την κλήση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος στη Βουλή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο αρνήθηκε να συνδράμει με τα δύο δισ. ευρώ για να βοηθήσει την Κύπρο.
Επομένως για την ουσία δεν μας λέτε τίποτα και η ουσία είναι θέλετε να ερθει ο Προβόπουλος στη Βουλή να τον ανακρίνουν η όχι;
Απορία μου: Άπαξ και ζητάς εξηγήσεις από τον Προβόπουλο τέρμα, είσαι υπέρ των μονοπωλίων;
Δεν πάτε καλά συντρόφια του ΚΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

o εθνικισμός από πότε είναι κάτι κακό ρε αξέπλυτα? δεν διστάζει λέει να συνεργαστεί με εθνικιστές κ το παρουσιάζετε λες κ είναι εγκληματίες!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, το ΚΚΕ εξακολουθεί και βρίσκεται στη εποχή του "πατερούλη" Στάλιν!