Τρίτη, Φεβρουαρίου 19, 2013

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου θα συμμετέχει στην απεργία της Τετάρτης

Το Διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου αποφάσισε την συμμετοχή του στην Απεργία με κλείσιμο των καταστημάτων την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 και καλεί τα μέλη να παρευρεθούν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί  στη κεντρική πλατεία της χώρας στης 12.00 π.μ. Διεκδικώντας δυναμικά τα αιτήματα του........
εμπορίου και της επιχειρηματικότητας καθώς και τα προβλήματα που απασχολούν το Νησί μας. Σε κεντρικό επίπεδο συνυπογράψαμε με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου την επίδοση μιας ανοικτής επιστολής προς τους αρχηγούς όλων των κομμάτων σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική αγορά και τις λύσεις που προτείνει το ελληνικό εμπόριο.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Να κλείσετε τα μαγαζιά σας, αυτό είναι το σωστό, αλλά και η πρόεδρος σας, να μη παρίστανται σε κοπή πιτούλας με τον βρουτσάκο. Οι απεργοί, δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τους βολευτές, οι οποίοι με τις πολιτικές τους, έχουν ρίξει 70% τον τζίρο των μαγαζιών.

Φιλάκια και Καλήν Επαν(ά)στασην.

Ανώνυμος είπε...

σιγά τα ωά ανάξιοι

Ανώνυμος είπε...

Σκίσαμε τα καλσόν πάλι. Μεγάλοι αγώνες ρε παιδί μου.

Ανώνυμος είπε...

Μην ακούτε, λεφτά υπάρχουν! Αν γουργούριζαν τα στομαχάκια, τότε όλα τα μαγαζιά θα ήταν κλειστά! Περιμένετε λίγο καιρό και θα δείτε τα πανηγύρια. Όταν αρχίσουν οι τράπεζες να παίρνουν τα μαγαζιά, τότε θα ξυπνήσουν οι πιτούλες, και οι λοιποί άνετοι που κοιμούνται με τα τσαρούχια.