Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

ΝΑΞΟΣ 1940-1944

Ένας πιτσιρικάς Κορωνιδιάτης "δραπετεύει" στη Μέση Ανατολή Ο ΠΕΤΡΟΣ Ν. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ αφηγείται την περιπέτειά του στον φιλόλογο Νίκο Λεβογιάννη Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΣ;
Νικόα μου μυαλό δεν βάνεις. Μετά την μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα σου πολιτικά (ξέρεις για το «αντιμνημονιακό» προσωπείο σου στο θέμα της αυτοτέλειας του Νοσοκομείου μας ) όλο και περισσότερο προβληματίζομαι και για την αθωότητα της «τηλεοπτικής» σου προσπάθειας , με την καταγραφή «μαρτυριών», για ιστορικά γεγονότα (;) του νησιού μας. Έχοντας φαντάζομαι και τον συγχωριανό σου (νεο-φιλόσοφο) Ιάννη σύμμαχο θαρρώ πως ευσχήμως αναγγέλλεις την επιστροφή σου στα δρώμενα του νησιού μας, έχοντας μάλλον κατά νουν, πως η δημόσια εικόνα σου, αντέχει και επηρεάζει ίσως ένα κομμάτι των «άμοιρων» συντοπιτών μας. Η σοβαροφανής εικόνα σου με τη μειλίχια όψη και γεμάτη «βαριά» επιστημοσύνη, οι γεμάτες μεταβουλευτικής εμβριθείας και εμπειρίας ερωτήσεις σου, ίσως στους νέο- αιχμαλώτους των ηλεκτρονικών μέσων δεν αποκαλύπτουν την αληθή βουστροφηδόν πολιτική σου πορεία.
Φοβάμαι Νικόα μου, μήπως, λέω μήπως, φόρεσες πάλι τη στολή του προβατόσχημου λύκου και «μπούκαρες» στην «προστειάδα» με τα «ρίφια» ελπίζοντας να «κόψεις» καμπόσα. Μα τα ζα εξυπνήσανε και τα βοσκόπουλα που εθάρειες πως είναι κοιμισμένα θα σε μαγγανίσουνε.
ΝΑΞΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ