Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2013

Mε κόσμο ο Πανναξιακός ΑΟΝ αύριο στη Λαμία!!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο  Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας  ολιγομελή ομάδα οπαδών  θα συνοδεύσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού  στην Λαμία για το παιγνίδι   κόντρα στην τοπική ομώνυμη ομάδα  της 9ης αγωνιστικής  που κλείνει την αυλαία του 1ου γύρου
Ολόκληρη η ανακοινωση:
"Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας ανακοινώνει πως ολιγομελή ομάδα οπαδών θα ταξιδέψει στη Λαμία για να συμπαρασταθεί και να στηρίξει την ομάδα-διαμάντι της Α2, τον Πανναξιακό μας, στον τελευταίο αγώνα του α' γύρου, κόντρα στον....... Γυμναστικό Σύλλογο Λαμίας.
Ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο, το μεσημέρι, την ομάδα της Λαμίας, μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα, ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη.

Εν τούτοις, στη Λαμία θεωρούν το παιχνίδι αυτό μια "γιορτή", αφού θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ομίλου κι ευελπιστούν με τη βοήθεια του κόσμου τους να αποσπάσουν κάτι θετικό.

Ο Σύνδεσμος Αθήνας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την αναμέτρηση, με την οποία ολοκληρώνεται ο α' γύρος του πρωταθλήματος, καθ' όλη τη διάρκεια του οποίου τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη μας χάρισαν απολαυστικές στιγμές πολύ ποιοτικού volley και μας έκαναν υπερήφανους για την ομάδα του νησιού μας.

Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο το μεσημέρι θα ακουστεί δυνατά και μέσα στο Χαλκιοπούλειο ο κόσμος του Πανναξιακού και μαζί με τα κορίτσια θα γιορτάσουμε ακόμη μια νίκη και φυσικά, τον άτυπο τίτλο του "πρωταθλητή χειμώνα", έχοντας την πεποίθηση οτι αυτό είναι μόνο το "πρώτο πιάτο" αφού το "κυρίως" θα έρθει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της Διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΝ που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής."
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :