Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2013

Ο πρόεδρος των προέδρων στο τιμόνι του Πανναξιακού ΑΟΝ

Οι αλλαγές στα διοικητικά του Πανναξιακού ΑΟΝ εξελίσσονται ραγδαία μετά τις  ξαφνικές  παραιτήσεις του  πρόεδρου κ. Γ.  Βαλληνδρά και  του ταμία κ. Ν.  Βαφία. Το   διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συνήλθε χθες το απόγευμα σε έκτακτη συνεδρίαση προκειμένου να αναπληρωθούν άμεσα οι κενές  θέσεις  και να επανασχεδιαστεί, με την προσθήκη των νέων μελών,  η  περαιτέρω πορεία της ομάδας.
Κατόπιν  ομόφωνης απόφασης του ΔΣ  καθήκοντα  προέδρου αναλαμβάνει εκ νέου ο κ. Μανόλης Βαθρακοκοίλης,  ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τις πιο λαμπρές στιγμές του ναξιακού βόλεϊ.   Έχει "διακονήσει"  με ζήλο και πραγματική αγάπη  επί σειρά ετών την..........
συγκεκριμένη θέση  και  όπως όλοι  θυμόμαστε ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ιστορικής ανόδου της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α2  τον Μάιο του  2011.
Η διοικητική σταθερότητα σ' αυτήν την κρίσιμη συγκυρία  είναι επιβεβλημένη για να διασφαλιστεί η  αρμονική λειτουργία όλων των τμημάτων αλλά κυρίως της γυναικείας ομάδας που  για πρώτη φορά βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση.  Μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι αήττητη  στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζεται λίγα μόνο μέτρα για να κόψει το νήμα της  ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία. Ένα  σημαντικό κατόρθωμα  που, εκτός από τον αθλητισμό,  θα έχει θετικές προεκτάσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, οικονομία, τουρισμό κ.α.  
Του ευχόμαστε να είναι σιδεροκέφαλος, είμαστε σίγουροι ότι  θα φέρει σε πέρας την αποστολή του και θα γράψει  με χρυσά γράμματα μια νέα σελίδα στην ιστορία του τοπικού αθλητισμού.
 Σ' αυτή την τιτάνια προσπάθεια θα έχει αρωγούς και συνοδοιπόρους όλους τους Ναξιώτες.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Μανώλη. Πάντα στα δύσκολα μπαινεις μπροστά. Εύχομαι οι δύο παραιτηθέντες να συνεχίσουν να βοηθούν την ομάδα όπως και παλαιότερα ...

Ανώνυμος είπε...

Οι δύο παραιτηθέντες έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο βόλλεϋ της Νάξου αλλά και γενικότερα στον τοπικό αθλητισμό θυσιάζοντας για το κοινό συμφέρον μεγάλο μέρος της προσωπικής τους ζωής. Η παραίτηση τους δεν είναι ικανή να σβήσει την προσφορά τους. Δυστυχώς επέλεξαν για τους δικούς τους λόγους να εγκαταλείψουν την προσπάθεια ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι θα είναι κοντά στην ομάδα στο βαθμό που μπορούν. Όσο για το Μανώλη, έχει δοκιμασθεί στα καλά και τα δύσκολα και έχει βγει νικητής. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Καλή τύχη στην ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

εσυ απο πανω με τα προσωπικα σου προσεχε μη σκονταψεις απο την πολυ φορα.....
ηθοποιε ε ηθοποιε!!!!!!!!!!!!!!!