Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2013

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Πουσσαίο

Σύσκεψη για  θέματα, που αφορούν στο Δήμο  Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο,  με αφορμή την επίσκεψη του  Αντιπεφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου,  Γιώργου Πουσσαίου, στη Νάξο. Στη  σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πουσσαίος, οι Αντιδήμαρχοι Τοτόμης Πρωτονοτάριος και Δημήτρης Λιανός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος στην................
Ενότητα Νάξου της Περιφέρειας, Λάζαρος Θεόφιλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γκούφας και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Γιάννης Μαμουζέλος.
     Κατά τη  συζήτηση αναπτύχθηκαν θέματα  συνεργασίας Δήμου – Περιφέρειας και τα στάδια υλοποίησης έργων στο Δήμο, τα οποία άπτονται της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Εκτενής αναφορά έγινε για τα λιμάνια Νάξου, Απόλλωνα και Κουφονησίου, ενώ τέθηκε ως επιτακτική ανάγκη η άμεση αποκατάσταση των ζημιών του προβλήτα στο Κουφονήσι.  Επίσης, προγραμματίστηκε συνάντηση με την προϊσταμένη της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, Αγγελική Σίμωση, για το θέμα του λιμανιού του Απόλλωνα.
     Ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, δήλωσε μετά  το πέρας της σύσκεψης: «Έχουμε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για όλα τα σημαντικά έργα, που έχουν προγραμματιστεί για τα νησιά μας. Η αποκατάσταση και η βελτίωση των λιμανιών μας παραμένει πρωταρχικός στόχος μας και, παρά τις όποιες δυσκολίες, ετοιμάζουμε τις απαραίτητες μελέτες για την υλοποίηση των έργων. Η επίσκεψη του κυρίου Αντιπεριφερειάρχη στη Νάξο ήταν ευκαιρία να αναπτύξουμε μια πλειάδα θεμάτων, που αφορούν στη συνεργασία Δήμου – Περιφέρειας».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις ξεχάσατε να παρετε μαζί τον Πολυκρέτη για διερμηνέα και σύμβουλο ,για τις απορίες που τυχόν θα είχατε.Να ξανακάνετε τη συσκεψη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ.ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

μακάρι να ήταν σαν τους άλλους.