Παρασκευή, Ιανουαρίου 11, 2013

Ο Ηρακλής Κηφισιάς στον δρόμο του Πανναξιακού


Μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Α1,  ο  Ηρακλής  Κηφισιάς,  θα είναι ο αντίπαλος του Πανναξιακού  στην 1η αγωνιστική της Γ' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.  Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ η ομάδα της Νάξου δεν είχε την τύχη με το μέρος της με δεδομένο ότι στην κληρωτίδα  υπήρχαν αρκετές ομάδες  που ήταν  στα μέτρα της τόσο από την Α1 όσο και από την Α2 κατηγορία . Παρόλα αυτά  στο στρατόπεδο του Πανναξιακού επικρατεί   αισιοδοξία για.....
το παιχνίδι της 29ης Ιανουαρίου και όλοι  πιστεύουν ότι αν η ομάδα βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να κάνει  το θαύμα.  Υπάρχουν   στο δυναμικό της παίκτριες με προσωπικότητα, ικανότητες  και τεράστια εμπειρία από παρόμοια  παιχνίδια, που  μπορούν  να κοιτάξουν  στα μάτια κάθε αντίπαλο.  Με την συνδρομή της θερμής εξέδρας  στο πλευρό τους  θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα  προγνωστικά  και    να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Στις Γυναίκες «μπήκαν» σε αυτή τη φάση και οι ομάδες της Α1 γυναικών και όσες κληρώθηκαν με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας θα παίξουν εκτός έδρας.
Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16»:
ΕΑ Λάρισας - Ανατόλια, Ναύαρχος Βότσης - Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - Ηρακλής Ιωαννίνων, Πανναξιακός - Ηρακλής Κηφισιάς, Νικητής Τελχινίς Ρόδου/ΖΑΟΝ - Ολυμπιακός, Τράχωνες - Ρέθυμνο, Νικητής Πετρούπολη/Χανιά - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Μαρκόπουλο.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 30 Ιανουαρίου (+/- 2 ή 3 ημέρες).
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :