Σάββατο, Ιανουαρίου 26, 2013

Βόλεϊ Παγκορασίδων: Πανναξιακός ΑΟΝ - Νεώριο Σύρου 3-0



Ωραίο θέαμα που συνδυάστηκε με αρκετό σασπένς και μαχητικότητα, ιδιαίτερα στο 1ο και 3ο σετ, πρόσφεραν  οι παγκορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ  και του Νεωρίου Σύρου στους 200 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νάξου με 3-0 σετ πετυχαίνοντας το 2Χ2 στο φετινό πρωτάθλημα. Υστέρα από αυτή την μεγάλη επιτυχία απέναντι σε ένα από του πιο δυνατούς αντίπαλους της διοργάνωσης η ομάδα του Γιώργου Δερμάτη παίρνει σημαντικό προβάδισμα και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση της............. πρώτης θέσης στην τελική βαθμολογία.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και των δυο ομάδων για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν για να κρατήσουν ψηλά την σημαία του κυκλαδίτικου αθλητισμού,  παρα τα προβλήματα και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε κάθε επίπεδο,  θυσιάζοντας αμέτρητες ώρες από τον χρόνο των μαθημάτων και της προσωπικής τους ζωής.

Τα σετ: 25-21, 25-9, 25-14
Πανναξιακός:(Δερμάτης) Βασιλάκη, Ευαγγελίστα, Παντελιά, Αναγνώστου, Χαριτίδη, Μαυρομάτη, Τσιμπλάκη,  Κατσούλη, Ρώτα, Νικολαράκη, Γεροντή, Σέργη, 
Νεώριο: (Κυριακόπουλος) Ξαγοράρη, Μπουντούρη, Καΐντα, Χατζηγεωργίου, Κεράνη, Παπαθανασίου, Κουμότου, Πρίντεζη, Συρίγου, Καραβάνα















Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :