Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2013

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1-0

Παρά τα πολλά προβλήματα πριν από τον αγώνα αλλά και στη διάρκειά του ο Πανναξιακός βρήκε τη δύναμη, κέρδισε τον Ολυμπιακό Λαυρίου 1-0 και διατήρησε το αήττητο στην έδρα του για 5ο σερί παιχνίδι.
Πλέον βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τον Ατρόμητο με το …καλημέρα του 2ου γύρου. Ο Γιώργος Βλαστός δεν υπολόγιζε τους Δερμιτζάκη, Πετρόπουλου και Αθανασίου, ενώ μέσα σε δέκα λεπτά έχασε τον Μπονιάκο με.......
δύο κίτρινες κάρτες, αλλά οι παίκτες του δεν… λύγισαν.

Η ομάδα της Νάξου προηγήθηκε γρήγορα-γρήγορα με τον Μιχάλη Τερόλη (5ο λεπτό με σέντρα σουτ από πλάγια) στη συνέχεια διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι έπαιξε για περίπου 30 λεπτά με 10 παίκτες ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα. Ακόμη και η υποψία πέναλτι που υπάρχει πέντε λεπτά πριν από τη λήξη (τσίμπημα της μπάλας από τον Μαστρογιάννη και αργή αντίδραση του Θέμελη) για τον Ολυμπιακό απλώς μένει στα χαρτιά και τίποτα περισσότερο. «Ομάδα» με τα όλα της ο Πανναξιακός ενώ ο Ολυμπιακός Λαυρίου πάνω σε ρεαλιστική βάση αναζητεί πέντε νίκες στο δεύτερο γύρο ώστε να μπορέσει να μείνει κατηγορία…

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γ. Βλαστός): Θέμελης, Κατσάνης Γ., Τζωρμπατζάκης (90’ Χαμηλοθώρης ), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Μπονιάκο, Καρούσης, Τερόλη, Κεμαβόρ (85’ Δερμιτζάκης), Αριανούτσος, Ντούκα (75’ Πετρόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Π. Τσιγκούλης): Αραχωβίτης, Βαφειάδης Θ., Τσομπανάκης, Τσίκλος, Γαντζούδης, Μπεργιάννης (57’ Τσιώλης), Πούλος (70’ Μούργος), Γιαχάεβ Αλ., Μαστρογιάννης, Βελετάκος, Γιαχάεβ Β.

Νικόδημος Λιανός
http://www.axortagos.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :