Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2012

Πολίτες Κόντρα στον Καιρό: Απάντηση στον Χ.Κόκκινο

 Το Portal Τουριστικής Προβολής περιόδου 2004-2009 όπως εμφανίζεται σήμερα στη διεύθυνση dreamislands.com.gr
 Επιστρέφουμε τους "λεονταρισμούς" και τους λοιπούς χαρακτηρισμούς περί "λαγών" στο στέλεχος της Ν.Δ. κ. Χ.Κόκκινο και τον καλούμε, αντί γενικόλογων δελτίων τύπου, να ενημερώσει τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου πού δαπανήθηκαν τα περισσότερα από 2 εκ. ευρώ της Τουριστικής Προβολής στη.........
διάρκεια της θητείας του και ποιο το αποτέλεσμα.
Σε ό,τι αφορά τα "συγκεκριμένα έργα και δράσεις" με τα οποία ο κ. Κόκκινος -κατά δήλωσή του- και οι συνεργάτες του "βελτίωσαν τη ζωή των μόνιμων κάτοικων" στα νησιά, η πραγματικότητα -δυστυχώς για τους νησιώτες- τον διαψεύδει οικτρά. Σίγουρα θα διαψεύσει και όσους σήμερα "σχεδιάζουν" με ανάλογο τρόπο χωρίς να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα των μόνιμων κατοίκων και πιστεύουν ότι η ανάπτυξη μπορεί να επέλθει ερήμην των πολιτών, με αυτό το ακτοπλοϊκό, με αυτές τις δομές υγείας, με αυτά τα σχολεία, με απασχόληση χωρίς δικαιώματα, με fast track εκποιήσεις, με ελαστικοποίηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, με καταργημένες ή τραγικά υποστελεχωμένες υπηρεσίες ... στη χώρα του μνημονίου.
 19/12/2012


Προς:


Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου
 κ. Γ. Μαχαιρίδη
Κοιν. :Αντιπεριφερειάρχες,
 Περιφερειακούς  Συμβούλους
 
Θέμα: Αίτημα αποστολής στοιχείων έργου "Τουριστική Προβολή της ΠΝΑ" περιόδου 2004-2009.

Κύριε Περιφερειάρχη,
Σε συνέχεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου Περιφερειακού Συμβουλίου (15/12/2012) σχετικά με το θέμα της Στρατηγικής της ΠΝΑ για τον Τουρισμό, παρακαλούμε όπως μας αποσταλούν τα πλήρη στοιχεία που διαθέτετε για το έργο  "Τουριστική Προβολή ΠΝΑ" περιόδου 2004-2009.


Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  της Παράταξης «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό»
Παύλος Χρυσαφίδης
Νεκτάριος Σαντορινιός

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :