Δευτέρα, Δεκεμβρίου 24, 2012

Χριστουγεννιάτικες Ευχές του Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη- Δημοσιογράφου

Ζούμε σε ένα κόσμο που η πείνα, δυστυχία, η ανεργία, ο πόνος, η θλίψη, το ψέμα και η εκμετάλλευση ανθρώπων από ανθρώπους βασιλεύουν. Και αυτή τη χρονιά που σε λίγες μέρες τελειώνει, χιλιάδες αθώοι άνθρωποι και κυρίως μικρά παιδιά έχασαν τις.....
ζωές τους σε διάφορες πολεμικές συγκρούσεις. Η δυστυχία και η εξαθλίωση εξαπλώνονται και στην πατρίδα μας ενώ οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βλέπουν, να τους κόβουν τους μισθούς τους και τις συντάξεις τους. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας χάνουν τις εργασίες τους, καταστήματα κλείνουν, οι άστεγοι αυξάνονται καθημερινά ενώ 3.500.000 Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

ΔΝΤ, Τρόικα και οι ισχυροί της γης, έχουν υπερκέρδη και δημιουργούν πολέμους για να πωλούν τα όπλα τους, ενώ πολλοί συνάνθρωποί μας καθημερινά πεθαίνουν σε κάποια γωνιά του πλανήτη μας από την πείνα, την έλλειψη φαρμάκων ή και την έλλειψη νερού. Οι «κυβερνήτες» του κόσμου όχι μόνο δεν έλυσαν τα προβλήματα αλλά δημιούργησαν και άλλα. Οι πολιτικάντηδες κοιτάζουν μόνο τις καρέκλες τους, τις ψήφους και τους μισθούς τους. Τα φαινόμενα της ρατσιστικής βίας αυξάνονται καθημερινά σε όλο τον πλανήτη με θύματα Χριστιανούς, έγχρωμους, κ.λπ. Ο φασισμός μέσα από διάφορες νεοναζιστικές οργανώσεις σε όλη τη γη σηκώνει κεφάλι.

Και το ερώτημα που μπαίνει είναι «Υπάρχει ελπίδα για τους Ανθρώπους ή όχι?» Η απάντηση βεβαίως είναι ότι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ και η ελπίδα αυτή έχει όνομα και λέγεται ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. Τη γέννηση του Θεανθρώπου Κυρίου μας εορτάζουμε και φέτος την ημέρα των Χριστουγέννων όλοι οι Βαπτισμένοι Χριστιανοί της Γης. Τα Χριστούγεννα είναι μια κορυφαία εορτή αφού εορτάζουμε την Ενσάρκωση του Λόγου του Θεού. Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη για τον αναγκεμένο, Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη προς κάθε συνάνθρωπό μας, ανεξάρτητα από κόμμα, θρησκεία, δόγμα, φυλή και χρώμα. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε πλάσματα του Θεού και πρέπει να δείχνουμε αλληλεγγύη. Τα Χριστούγεννα είναι η Εορτή Αγάπης γι΄ αυτό τις ημέρες αυτές πρέπει να σκεφτόμαστε τους έχοντες ανάγκη και να τους βοηθάμε, μη λησμονώντας ότι μπορεί κι εμείς κάποια μέρα να έρθουμε σε ανάγκη.

Στέλνω τις Χριστουγεννιάτικες Ευχές μου σε όλους του Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες. Ιδιαίτερες ευχές στέλνω στους Σεβασμιώτατους Σύρου κ. Δωρόθεο, Παροναξίας κ. Καλλίνικο, Θήρας κ. Επιφάνιο, Επίσκοπο Καθολικής Επισκοπής Σύρου Πατέρα Φραγκίσκο Παπαμανώλη , και στον Αρχιεπίσκοπο Καθολικής Εκκλησίας Νάξου- Τήνου και Παντός Αιγαίου κ. Νικόλαο Πρίντεζη.

Σε όλους τους αναγκεμένους και στους ανέργους νέους στέλνω ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες ευχές . Σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες εύχομαι ο καινούργιος χρόνος 2013 να τους φέρει Υγεία και Ευτυχία.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος 2013.



Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης

Δημοσιογράφος

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :