Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2012

Όμορφα Χριστούγεννα στο «Μαγικό Χωριό»

 Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η λειτουργία  του "Μαγικού Χωριού", στο πάρκο της Έλλης.
    Ο Άγιος Βασίλης, ξωτικά, ο Χιονένιος και άλλοι παραμυθένιοι ήρωες θα υποδεχθούν τα παιδιά και θα τα ξεναγήσουν στο σπίτι του Άγιου Βασίλη, στο ταχυδρομείο, στο εργαστήρι χειροτεχνίας, στο ζαχαρόσπιτο, στο λαβύρινθο, στις φιγούρες φωτογράφισης, στα........
επιδαπέδια παιχνίδια (περιβαλλοντικό φιδάκι, σκάκι γίγας).
   Για όλη την εορταστική περίοδο έχουν προγραμματιστεί, συναυλίες, εκθέσεις, παζάρια, αφήγηση παραμυθιών, παραστάσεις κουκλοθεάτρου, ζωγραφική προσώπου, εργαστήρια και πολλές ακόμη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

    Στο  σπίτι του Άγιου Βασίλη θα  υπάρχουν  βιβλιοθήκες όπου ο  καθένας μπορεί να φέρει ένα  βιβλίο ή και περισσότερα, που  έχει διαβάσει (παιδικά ή όχι), CD, DVD, διακοσμητικά κ.λ.π., σε καλή κατάσταση. Αυτά θα δίνονται δωρεάν.
  Επίσης,  θα υπάρχει καλάθι του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" και όποιος θέλει μπορεί να τοποθετεί τρόφιμα, τα οποία θα μεταφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
   Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, μετά το μεσημέρι,  καλούμε όποιον έχει διάθεση να έρθει να βοηθήσει στον στολισμό και να δηλώσει συμμετοχή, ως εθελοντής, στις δράσεις.
   Και όποιον επαγγελματία επιθυμεί να προβάλλει τα προϊόντα  του, προσφέροντας κάποια από αυτά για τα παιδιά (θα υπάρχει χώρος για κεράσματα).

 Το «Μαγικό Χωριό» ας γίνει το δικό μας χωριό!

Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού,
Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης
Δήμου Νάξου  και Μικρών Κυκλάδων

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :