Τετάρτη, Δεκεμβρίου 26, 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΞΟΥ

Παιδικό Πάρτυ έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους διοργανώνει ο Απεραθίτικος Σύλλογος το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου,ώρα 18,30 στη λέσχη του Συλλόγου (Ανδριτσαίνης 51) στο Γαλάτσι.
Καλεσμένα όλα τα παιδιά ηλικίας έως 13 ετών, τα οποία θα μπορούν να χαρούν και να ψυχαγωγηθούν με κατάλληλο πρόγραμμα,το οποίο δεν......... αποκαλύπτουμε για να παραμείνει η αγωνία και η έκπληξη στη σκέψη των μικρών μας καλεσμένων.  
Με την ευκαιρία σας ενημερώνυμε οτι την παραμονή των Χριστουγέννων μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας μαζί με φίλους του Συλλόγου έπαιξαν τα κάλαντα στην περιοχή του Γαλατσίου.Συγκεκριμένα με το βιολί του, το μέλος του Δ.Σ Μανώλης Τουμπακάρης και στο ντουμπάκι η Αννέζα Πρωτονοταρίου, επισκέφθηκαν Απεραθίτικα σπίτια και καταστήματα στους δρόμους του Γαλατσίου,παίζοντας και τραγουδόντας Απεραθίτικα κάλαντα αφιλοκερδώς σε στίχους της Βούλας Ελευθερίου (του ΛευτεροΜανώλη). Η ομάδα -εκτός απο τα δύο προαναφερόμενα μέλη-αποτελείτο  από τους: Σέβη Αυγερινού, Μαρουδιά Σταυριανού,(μέλη του Δ.Σ), Σοφία Πρωτονοταρίου και Ειρήνη Φραγκούλη.Ο κόσμος τους δέχθηκε με χαρά,συγκίνηση και νοσταλγία απο το παρελθόν.
Το ίδιο θα επαναληφθεί και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε περιοχές της Αθήνας.
Απο το Δ.Σ του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :