Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2012

Οικογένεια Παπανδρέου... Όνομα βαρύ... σαν προδοσία

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
...μια πραγματική κατάρα για τον ελληνισμό.
Εμφύλιος, Χούντα και ...ΔΝΤ
ήταν τα "δώρα" της στην Ελλάδα...
..."κερασμένα" όλα από τους Αμερικανούς.
Όταν σου δείχνουν το φεγγάρι κι εσύ κοιτάς το δάχτυλο, αν μη τι άλλο εκνευρίζεις αυτούς, οι οποίοι προσπαθούν να σε "βοηθήσουν". Στο προηγούμενο κείμενο —και με αφορμή τον Μελιγαλά— θελήσαμε να "δείξουμε" στον αναγνώστη πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ελληνικός Εμφύλιος, ο οποίος ακολούθησε της γερμανικής Κατοχής ήταν προαποφασισμένος πριν καν εισβάλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα ...Πριν καν πέσει η πρώτη τουφεκιά στην Αλβανία, κάποιοι γνώριζαν ότι........
λίγα χρόνια μετά η Ελλάδα θα έμπαινε στον χειρότερο εφιάλτη της ...Ένα προμελετημένο έγκλημα κατά του ελληνισμού από εκείνους, οι οποίοι σχεδίαζαν την ευρωπαϊκή μεταπολεμική εποχή πάνω στην καταστροφή που θα είχαν προηγουμένως σκορπίσει οι ΝΑΖΙ σε ολόκληρη την ήπειρο.

Αυτό ήταν το σημαντικό του κειμένου και αυτό ήταν το καινούργιο "στοιχείο", το οποίο έφερνε μαζί του το κείμενό μας. Ένα "στοιχείο", που άνοιγε έναν "δρόμο", τον οποίο, αν ακολουθούσε κάποιος, θα μπορούσε να "περάσει" από τη Χούντα και να φτάσει στις μέρες του ΔΝΤ. Πάνω σε αυτήν την "πορεία" θα έπρεπε να προβληματιστεί ο αναγνώστης και αυτό ήταν το ζητούμενο του κειμένου. Αυτό ήταν το νέο, που "κουβαλούσε" το κείμενο αυτό ...Η απόδειξη ότι πίσω από τους Ναζί κρύβονταν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι τα είχαν προσχεδιάσει όλα από την αρχή μέχρι το τέλος ...Κάποιοι άλλοι, οι οποίοι στη συνέχεια θα εμφανίζονταν σαν "ευεργέτες" και "προστάτες" της Ελλάδας και της Δημοκρατίας.
Αυτοί οι ξένοι "ευεργέτες" μας —σε συνεργασία με τους τοπικούς λακέδες τους— ήταν ιδιαίτερα "γενναιόδωροι" με τους Έλληνες. Δεν τους πρόσφεραν μόνον τον Εμφύλιο, αλλά και τη Χούντα και σήμερα το ΔΝΤ. Όπως λοιπόν εύκολα αντιλαμβανόμαστε, ο Μελιγαλάς στην περίπτωση αυτήν ήταν το δευτερεύον ...Ήταν η αφορμή, για να πάρουμε στα χέρια μας ένα "κουβάρι" και "ξετυλίγοντάς" το να εξηγήσουμε στον αναγνώστη τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα που αφορούσαν τον Εμφύλιο και όχι μόνον. Μαζί με τον Μελιγαλά δευτερεύον στο αντικείμενο του κειμένου ήταν και ο ρόλος του Βελουχιώτη στην υπόθεση αυτήν.
συνέχεια στο
http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/11/papandreou-prodosia.html
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Θα γράψεις και τίποτα δικό σου;
Ότι μαλακία βρεις την ανεβάζεις.
Ωραίος μπλόκερ είσαι.