Πέμπτη, Νοεμβρίου 01, 2012

Επιδοτούμενα σεμινάρια ΟΑΕΔ

Σχετικά με την διεξαγωγή  των σεμιναρίων εργαζομένων μέσω ΛΑΕΚ και όλο το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες το Σωματείο μας δηλώνει τα εξής:

1)Φυσικά και  θα πραγματοποιήσουμε επιδοτούμενα  σεμινάρια (όταν αυτά προκηρυχθούν ) με την πρέπουσα σοβαρότητα , υπευθυνότητα, εγκυρότητα, και αποτελεσματικότητα που μας διακατέχει, όπως κάνουμε τα 10 τελευταία χρόνια.

 2) Η επίσημη προκήρυξη των επιδοτούμενων Σεμιναρίων για τα οποία τόσος λόγος και.........
υποσχέσεις δίνονται τελευταία δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί στο ΦΕΚ (Εφημερίδα της Κυβέρνησης) άρα μέχρι σήμερα δεν ισχύει επισήμως τίποτα.

 3)Παρακολουθούμε την όλη διαδικασία  και θα θέλαμε πολύ να δημοσιοποιηθούν  τα αποτελέσματα όταν θα εγκριθούν  και ολοκληρωθούν τα προγράμματα.

 4) Χειροκροτούμε το ενδιαφέρον των εν δυνάμει εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτών σημειώνοντας πως: το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία" (μη κερδοσκοπικός φορέας με μηδαμινούς έως ανύπαρκτους πόρους) έχει θέσει από την ίδρυσή του πρωταρχικό στόχο την Επιμόρφωση ως μοχλό ανάπτυξης και έχει υπηρετήσει με επιτυχία το σκοπό αυτό. Ευχόμαστε επιτέλους να γίνει σημαία η ουσιαστική Επιμόρφωση και η εκπαίδευση όλων μας.


5) Ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος  μπορεί να εγγραφεί και να  συμμετέχει σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό  η άλλο φορέα θεωρεί ότι  έχει την δυνατότητα να του  παρέχει την επιμόρφωση που  επιθυμεί.



Τέλος σημειώνουμε ότι το Σωματείο είναι υπερήφανο για την μέχρι σήμερα εκπαίδευση που έχει κατορθώσει να παρέχει στα μέλη του και τα πολύ σημαντικά ποσά που έχουν έρθει στη Νάξο και έχουν εισπράξει οι εργαζόμενοι μέσω της επιδότησης όλα αυτά τα χρόνια. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να υπάρχουν εργαζόμενοι είναι να υπάρχουν επιχειρήσεις που να λειτουργούν και για να υπάρχουν επιχειρήσεις το Σωματείο μας δίνει μάχες για τα πραγματικά προβλήματα που χτυπούν λυσσαλέα τη μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση Εστίασης.




Το Δ.Σ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :