Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2012

Το μέλλον τους ανήκει


Το  βόλεϊ του Πανναξιακού δεν έχει μόνο  λαμπρό παρόν,  έχει και μέλλον και μάλιστα ευοίωνο. Αυτό βροντοφώναξαν  σήμερα το πρωί  οι  παγκορασίδες   με την  εμφαντική τους νίκη   επί του Ήφαιστου Σαντορίνης  με 3-0 σετ.
Τα τρομερά "μωρά"   του Γιώργου Δερμάτη  με την εξαιρετική  τους   απόδοση απέσπασαν ουκ ολίγες φορές το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κόσμου που για μια ακόμη φορά έκανε αισθητή την παρουσία του στην  εξέδρα.  Είχαν ωριμότητα  στο παιχνίδι τους, σιγουριά  στις επιλογές τους και γενικά παρουσίασαν  μια πολύ πιο βελτιωμένη  εικόνα     σε σχέση με  αυτήν των  περσινών    εμφανίσεων.
Αυτή η μεταμόρφωση φυσικά δεν είναι  τυχαία.  Ένα μεγάλο  μέρος της οφείλεται στην.............
 επιμονή του προπονητή να  αυξήσει τον όγκο των προπονήσεων  δουλεύοντας  με τα παιδιά  σε καθημερινή βάση όλο το καλοκαίρι.
Ο  Ηφαιστος αποδείχτηκε αξιόμαχος αντίπαλος,  πάλεψε όλους τους πόντους διεκδικώντας ένα καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος . Στο 3ο σετ μάλιστα,  εκμεταλλευόμενος τις πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Πανναξιακού για  να δώσει  χρόνο συμμετοχής στις αναπληρωματικές παίκτριες,  κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και να    φτάσει  πολύ κοντά στην κατάκτησή του. 
Τα σετ 25-17, 25-19, 25-23
Πανναξιακός: (Γιώργος Δερμάτης) Ευαγγελίστα, Παντελιά, Μαυρομάτη, Αναγνώστου, Χαριτίδη, Βασιλάκη, Κατσούλη, Ρώτα, Νικολαράκη, Σορώκου, Γεροντή, Σέργη
Ηφαιστος: (Κέλμαερ)   Καφούρου, Λιακοπούλου,Πετσούκη, Καρνάβα, Βυζαντινού, Μπαλόπητα, Παλαδάκη, Μπαλόπητα.





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κορίτσια ,ο τίτλος φαντάζομαι είναι για τον αριστερό στη εφηβεία ;

Ανώνυμος είπε...

μωρή κλο κλο είσαι κότα και πέρυσι τα ίδια έγραφες .. Αστραχάν ;)

Ανώνυμος είπε...

Ρε 2:26 δεν σου εχω πει να μην δινεις σημασια σε τραχανοπλαγιαδες?Αυτος απο τα πολλα αυγα που θα ρουφηξει φετος θα παει η χοληστερινη 7000 χαχαχα....12:39 ρουφα τ'αυγο σου......