Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012

Συμμετοχή του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου στις κινητοποιήσεις 6&7 Νοεμβρίου 2012 .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου στην συνεδρίαση του στης  03-11-2012 αποφάσισε να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις 6&7 Νοεμβρίου 2012 .
 1ον  Αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. μαζί με μέλη του Συλλόγου θα συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν από κοινού η Ε.Σ.Ε.Ε. με τη ΓΣΕΒΕΕ την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος (στοά Υπουργείου Οικονομικών), και ώρα 12.00 καθώς και συμμετοχή στο ....................
συλλαλητήριο την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 17.00 επίσης στο Σύνταγμα.
2ον  Συσκότιση των βιτρινών  των εμπορικών καταστημάτων όλης της Νάξου  το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης και Τετάρτης 6 & 7 Νοεμβρίου και τοποθέτηση στις προθήκες των καταστημάτων της αφίσας: «Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Ελληνικού Εμπορίου».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
   Η γενική γραμματέας                                Η πρόεδρος
           Μαρία Μοσχονά                                  Σοφία Καπηνιάρη

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα ωά ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν 2)Συσκότιση των βιτρινών των εμπορικών καταστημάτων όλης της Νάξου το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης και Τετάρτης 6 & 7 Νοεμβρίου και τοποθέτηση στις προθήκες των καταστημάτων της αφίσας: «Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Ελληνικού Εμπορίου».
Μιλάμε οι κυβερνώντες θα χάσουν τον ύπνο τους. Τρομερή απόφαση ομόφωνα την πήρατε η με πλειοψηφία. Ρε σοβαρευτείτε επιτέλους και αφήστε τις αηδίες. Σώνει και καλά να δείξετε ότι συμμετέχετε στην απεργία δηλαδή αν δεν συμμετέχετε τι θα γίνει; Αλλάξτε μυαλά άλλα πράγματα έχουν ανάγκη οι επαΓΓΕΛΜΑΤΊΕς. πΟΡΕΊΕς ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕς ΧΟΡΤΆΣΑΜΕ.