Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2012

Σύσκεψη στο δημαρχείο για τα ελαιοτριβεία της Νάξου

Θέμα: Τα απόβλητα των ελαιοτριβείων θέμα συζήτησης μεταξύ των ελαιοτριβέων και των αρχών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
  Η κεντρική διαχείριση των αποβλήτων των ελαιοτριβείων ήταν το θέμα της προγραμματισμένης σύσκεψης στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στην οποία παρευρέθηκαν οι κύριοι Τοτόμης Πρωτονοτάριος και Δημήτριος Λιανός, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και οι κυρίοι Μιχάλης Καλαΐτζής, Πρόεδρος της Τ.Κ. Δαμαριώνα και..............
Κόκκινος Βασίλειος από το Ελαιοτριβείο του Δαμαριώνα, η κυρία Βερυκόκκου Μαρία από το Ελαιοτριβείο Μελάνων, ο κύριος Προμπονάς Δαμιανός από το Ελαιοτριβείο Φιλωτίου και ο κύριος Σαλτερής Γιώργος από το Ελαιοτριβείο Χαλκείου. Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο Φυσικός – Περιβαντολόγος κος Βασίλης Θεωνάς.

Η συζήτηση κατέληξε ότι προκειμένου  να γίνει με τον καλύτερο τρόπο  η κεντρική διαχείριση των αποβλήτων  των ελαιοτριβείων, θα πρέπει αφού συγκεντρωθούν  όλα τα απαιτούμενα στοιχεία με ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των  αποβλήτων, να γίνει από το Δήμο ανάθεση μελέτης σκοπιμότητας και διερεύνησης τεχνολογιών διαχείρισης επεξεργασίας των αποβλήτων των ελαιοτριβείων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ, ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ;;