Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια Barista στη Νάξο

Ολοκληρώθηκε  από το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» η 1η από τις 4 ενότητες σεμιναρίων  που θα πραγματοποιηθούν συνολικά μέχρι την Άνοιξη του 2013  σχετικά με θέματα που αφορούν την επιμόρφωση των Baristas αναφορικά με τον καφέ και άλλα αντικείμενα της δουλειάς τους.
       Τα  σεμινάρια με Θέμα: Τα μυστικά , η γνώση και η τεχνογνωσία στην παρασκευή ενός άριστου espresso σημείωσαν................
εξαιρετική επιτυχία και τα παρακολούθησαν συνολικά 112 άτομα. Η ανάπτυξη της θεωρίας καθώς και η πρακτική εξάσκηση άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους συμμετέχοντες.
         Οι προβληματισμοί καθώς και οι απορίες οι οποίες λύθηκαν πάνω στα σχετικά ζητήματα έκαναν αισθητή την ανάγκη της εξειδικευμένης εκπαίδευσης για την απόκτηση ποιοτικής τεχνογνωσίας. Το αμείωτο ενδιαφέρων των εκπαιδευομένων καθ’ όλη  τη διάρκεια  και τα θετικά τους σχόλια δικαιώνουν την όλη προσπάθεια.
         Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» θα συνεχίσει να υλοποιεί τους προσδοκώμενους και πρωταρχικούς στόχους του ώστε να δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες που θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση και την Διοίκηση Ολικής Ποιότητας των μελών του.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :