Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2012

Ολυμπιακός Λαυρίου-Πανναξιακός 1-1

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στο Λαύριο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανναξιακό, με το σκορ να διαμορφώνεται στο πρώτο πεντάλεπτο!
Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς στο 2’ ο Τσίκλος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και τη βοήθεια του ανέμου, έκαναν το 1-0. Οι Ναξιώτες πέρασαν αμέσως στην επίθεση και στο 4’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι μετά από σουτ του Κεμαβόρ. Ο Αριανούτσος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε στο 5’ σε 1-1, παρά την προσπάθεια του..............
Αραχωβίτη να αποκρούσει.

Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν άλλο γκολ. Στο 35’ ο Ολυμπιακός Λαυρίου έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Θέμελης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γιαχάεβ. Στο δεύτερο μέρος ο Πανναξιακός είχε κάποιες καλές στιγμές, ενώ στο 90’ ο Αραχωβίτης απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Ντούκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Αραχωβίτης, Βαφειάδης Φ. (55’ Γκίκας), Τσομπανάκης, Τσίκλος, Μπεριάνης, Μούργος, Πούλος, Γιαχάεβ Α. (90’ Κωστάκης), Αμπντέλ Ραχήμ, Βελετάκος (89’ Πάλλης), Γιαχάεβ Β.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τερόλι (17’ Χαμηλοθώρης /60’ Κατσάνης), Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης, Μπονιάκος (75’ Ντούκα).
http://www.onsports.gr/

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :