Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2012

Αυθαίρετη η απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης Κωμιακής!!!

 Δελτίο  Τύπου
Με έκπληξη είδαμε στο με αριθμό πρωτ. 12568-6/9/2012 έγγραφο  με τίτλο “ τα ψηφίσματα που ανακοίνωσε η Τοπική Κοινότητα Κορωνίδας” που υπογράφεται από τον πρόεδρο της Λαϊκής Συνέλευσης Αντώνη Αλιμπέρτη και τον  γραμματέα Αντώνη Μανιό (αντιδήμαρχο) που δόθηκε στη δημοσιότητα από την τοπ. Κοινότητα Κορωνίδας, να παρουσιάζονται τα θέματα που τέθηκαν και...........
συζητήθηκαν, σαν ψηφίσματα και μάλιστα ομόφωνα της Λαϊκής Συνέλευσης.

Η μόνη ψηφοφορία που έγινε στη συνέλευση, εκτός από αυτή για την εκλογή προεδρείου, αφορούσε στο ψήφισμα που κατατέθηκε από τον τοπ. Σύμβουλο και εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Κορρέ, το οποίο και υπερψηφίστηκε.

Οτιδήποτε άλλο παρουσιάζεται  σαν ψήφισμα ή  απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης συνιστά  αυθαιρεσία, παραποίηση των πρακτικών και καταλύει και απαξιώνει τον ύψιστο θεσμό της δημοκρατίας, που είναι η Λαϊκή Συνέλευση. 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

τι να πει κανένας με αυτό τον ανεκδιήγητο Πρόεδρο της Κωμιακής; Τα ίδια είχε κάνει και στον Σύλλογο Κορωνίδας ένα φεγγάρι που ήταν Πρόεδρος. τότε κουβάλησε στο χωριό και εκείνο τον γραφικό τύπο απ' τον Πειραιά που έλεγε ότι είνα εκπρόσωπος του ...ΟΗΕ, της ΟΥΝΕΣΚΟ του ΟΗΕ και ο Μπαρδής πανηγύριζε πως έφερε στην Κωμιακή τον...Γενικό Γραμματέα του...ΟΗΕ.