Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2012

Ο Μαχαιρίδης πάει να καταρρίψει το ρεκόρ του Μάρκος των ...Φιλιππίνων!

ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΜΑΘΕ…
Σε στενούς φίλους του δεν κρύβει την πολιτική απληστία του να γίνει και δήμαρχος Ρόδου, ώστε να συμπληρώσει 35ετία χωρίς ένα ένσημο στο ΤΣΕΜΕΔΕ! Όμως οι Ροδίτες τώρα ξέρουν…
Δεν κρύβει πλέον τις προθέσεις του ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Μαχαιρίδης να διεκδικήσει τη δημαρχία της Ρόδου. Σε στενούς συνεργάτες και κυρίως φίλους του έχει αποκαλύψει κατ’ επανάληψη τις προθέσεις του, προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει το κλίμα που υπάρχει στη ροδιακή κοινωνία και αναλόγως να ...........
πράξει.

Οι απόψεις των στενών συνεργατών και φίλων του είναι διχασμένες, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον επηρεάζει. Προφανώς συνεννοούμενος με τον εαυτό του θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις πάντα με αποκλειστικό γνώμονα (και) τη σωτηρία της Ρόδου, όπως ακριβώς έσωσε και εκτόξευσε στα ύψη της προόδου το Νομό Δωδ/σου, ως νομάρχης και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ως Περιφερειάρχης –πότε διορισμένος και πότε εκλεγμένος.

Όταν θα γίνουν οι επόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δήμους και Περιφέρειες, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, θα έχει συμπληρώσει κοντά 30 χρόνια περιφοράς (και μέγιστης προσφοράς) στο Αιγαίο Πέλαγος. Οπότε, θα υπολείπονται ακόμη λίγα χρόνια για να συμπληρώσει 35ετία και να βγει σε πλήρη σύνταξη με πληθώρα ενσήμων – και παρασήμων! Είναι ένα καλό ρεκόρ, ικανό να διεκδικήσει ακόμη και πρωτιά στο Γκίνες, εκτός κι’ αν την πρώτη θέση την έχει καπαρώσει για πάντα ο αείμνηστος κυβερνήτης των Φιλιππίνων, Μάρκος!

Αλλά και πάλι μπορεί να εκπορθήσει τον Μάρκος, όπως και τον Φράνκο της Ισπανίας, από τις πρώτες θέσεις των ρεκόρ Γκίνες, ώστε να μην απειλείται στο διηνεκές από κανέναν η πρωτοκαθεδρία του!

Αλλά πέραν αυτών υπάρχει για τον κ. Μαχαιρίδη ένα υπαρξιακής φύσεως ζήτημα: Τί θα κάνει, πώς θα σκοτώνει τις ώρες του, όταν δεν θα έχει τίποτα για να παίζει; Μηχανικός είναι, αλλά επιστρέφοντας από την Ιταλία, στα χρυσά χρόνια της Αλλαγής, έγινε ανάρπαστος, από τη Σχολή των αργόσχολων, καθότι είχε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας!.. Το ότι στη συνέχεια μεταλλάχθηκε στη χειρότερη μορφή νεοπλασματικού κατεστημένου δεν φταίει ο ίδιος, αλλά το …σύστημα, που τον χρειαζόταν οπωσδήποτε για να κάνει τη δουλειά του, κατά το «το ένα χέρι πλένει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο»!

Όμως, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες ακόμη και των πιο καπάτσων, όπως είναι ο κ. Μαχαιρίδης – καπάτσος, αλλά απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά να φυλάγεται και να μην εκτίθεται… Έτσι, δεν εννοεί να κατανοήσει ότι εδώ και πολύ καιρό έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία. Οι Ροδίτες γνωρίζουν πολύ καλά πλέον τι συμβαίνει με αυτό που προφανώς και υπαινικτικώς ονομάζεται «φαινόμενο Μαχαιρίδη».

Και τα φαινόμενα εύκολα εξαφανίζονται, όσο ισχυρά κι’ αν είναι!..
http://rodosalarm.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :