Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2012

Κτηνωδία, που έβαλε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στο Φιλώτι!

Σκηνές απείρου κάλους, με πρωταγωνιστή έναν προς το παρόν άγνωστο     "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ" είχαμε πριν λίγες ημέρες στο Φιλώτι.
Πιο αναλυτικά…
Το σοκ βίωσε  τετραμελείς οικογένεια, που διαμένει μόνιμα στο Φιλώτι της Νάξου, όταν τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής, άγνωστος πυροβόλησε δύο φορές προς την αυλή οικίας, όπου διαμένει.
Στόχος του; Δυστυχώς το ηλικίας 6 μηνών σκυλάκι της εν λόγο οικογένειας, το...........
οποίο είναι οικότροφο και ζει εντός της οικίας, μετά το συμβάν τα μέλη της οικογένειας βγήκαν από την οικία τους έντρομα, όπου διαπίστωσαν τον σοβαρό τραυματισμό του κατοικίδιου τους.
Ακόμα χειρότερο και σαν σκέψη όμως αποτελεί το γεγονός, ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι ο παιδότοπος της γειτονιάς, όπου καθημερινά συχνάζουν πολλά παιδιά, όπου περνάν την ώρα τους παίζοντας!
Πες το θαύμα, πες το τύχη, την συγκεκριμένη στιγμή  τα παιδιά είχαν αποχωρήσει από την περιοχή, πράγμα που είχε γίνει,  μόλις λίγα λεπτά πριν… το γεγονός αυτό βέβαια γλύτωσε τις οικογένειες τους από σίγουρη τραγωδία.
Ευτυχώς στο Φιλώτι όμως υπάρχουν και άνθρωποι με αισθήματα, πολύ από τους οποίους σοκαρίστηκαν από το γεγονός, ενώ πολύ προσφέρθηκαν να αναλάβουν οικονομικά την περίθαλψη του σκυλιού.
Οι οικογένεια σκοπεύει να κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους και ήδη έχει καταφύγει στο Α.Τ Φιλωτίου, όπου έχει καταγγείλει την κακουργηματική πράξη, καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστου.
Το σκυλί είναι καλά στην υγεία του, αφού έλαβε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα και την φαρμακευτική αγωγή, που αναλογεί σε τέτοιου είδους περιστατικά.
Τέτοιες πράξεις πρέπει να δημοσιεύονται για να υπενθυμίζουν σε όλους μας ότι τα τετράποδα είναι πολύ καλά και αθώα ζωάκια….. Τα κακά είναι δίποδα και στέκονται όρθια.
Σ.Α.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :