Τρίτη, Αυγούστου 28, 2012

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων 2012

 ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
 Με την ανακοίνωση των βάσεων εισόδου στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων και, συνάμα, ένα βασικό στάδιο σπουδών για τους μαθητές του Λυκείου. Οι επιτυχόντες μαθητές περνούν τώρα στο στάδιο της επαγγελματικής φοίτησης, δίνοντάς μας αισιοδοξία για τους αυριανούς επιστήμονες, που θα στηρίξουν την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου μας.
     Η επιτυχία τους προσφέρει  χαρά σε όλους μας, αλλά κυρίως  στους γονείς και στους καθηγητές τους, οι οποίοι επί χρόνια ήταν οι κύριοι υποστηρικτές της...............
μαθητικής τους πορείας. Τα παιδιά μας καλούνται τώρα να μεταλάβουν της ανώτερης επιστημονικής γνώσης και να λάβουν τις καλύτερες βάσεις, προκειμένου να σταθούν επάξια στην επιστημονική κοινότητα και στην αγορά εργασίας. Βέβαια, για τους μαθητές, που πιθανόν δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους σε κάποια Σχολή, υπάρχουν πολλαπλές διέξοδοι επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ώστε να σταθούν με κύρος στις ανάγκες της μικρής και ευρύτερης κοινωνίας μας.

     Στους επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι να ανταποκριθούν άριστα στο νέο κύκλο σπουδών, στον οποίο μετέρχονται, έχοντας υγεία, θέληση, επιμονή και υπομονή, προκειμένου να εκπληρώσουν όλους τους στόχους τους. Η επιτυχία να συνοδεύει πάντα τη ζωή τους!

     Καλές σπουδές!


                                                      Ο Δήμαρχος

                                        Νάξου και Μικρών  Κυκλάδων

                                              Μανόλης Μαργαρίτης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλε Δημαρχαρα με τα συγχαρηξια σου.
Μου αρεσει που γελας με τα χαλια σας λες και ζεις αλλου!

Ανώνυμος είπε...

Στην κοσμήτορα του,,,