Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2012

Νατάσσα Μποφίλιου και Έλλη Πασπαλά στο Φεστιβάλ της Νάξου

Δευτέρα 30 Ιουλίου και Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012
Ώρα 21:30 - Πύργος Μπαζαίου - Τηλ. 22850 31402 - Εισιτήρια 15€ & 10€
Δυο εξαιρετικές ερμηνεύτριες έρχονται το καλοκαίρι στη Νάξο, στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ του νησιού και υπόσχονται αξέχαστες μουσικές εμπειρίες.
Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεχωριστή τραγουδίστρια της νέας γενιάς, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο νησί μας τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, με γνωστά και ............
αγαπημένα τραγούδια από τις «Εκατό μικρές ανάσες», «Μέχρι το τέλος», «Τρία Μυστικά» και τα «Εισιτήρια Διπλά», έως τα ολοκαίνουργια τραγούδια από τις «Μέρες του Φωτός» που έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, βασισμένο στην αυθεντική συγκίνηση της προσωπικής της ερμηνείας, δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα, απόλυτης ευαισθησίας και μελωδικότητας. Μαζί της στο πιάνο ο Θέμης Καραμουρατίδης, που έχει κάνει τις ενορχηστρώσεις, ο Άρης Ζέρβας, τσέλο και ο Δημήτρης Κουζής, βιολί.
Η γνώριμη στο κοινό του Φεστιβάλ Νάξου, όπου εμφανίζεται για τρίτη φορά, η μοναδική Έλλη Πασπαλά μαζί με τον δεξιοτέχνη της τζαζ Τάκη Φαραζή στο πιάνο,την Τετάρτη 8 Αυγούστου ξυπνούν συγκινήσεις μέσα από το ρυθμό των τραγουδιών του Τομ Γουέιτς, Λέοναρντ Κοέν, Βαν Μόρισον αλλά και του Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταμάτη Κραουνάκη, Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και άλλων αγαπημένων δημιουργών. Μία συναυλία αφιερωμένη σε αμερικανικά standards και όχι μόνο, που αναβιώνει τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα.
Εισιτήρια (15€) προπωλούνται στο Κιτρο Cafe στην παραλία της Χώρας (22850 27055), στο Αποστακτήριο Βαλληνδρά στο Χαλκί (22850 31220) και στον Πύργο Μπαζαίου (22850 31402).
 Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Νάξου στο:
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :