Τετάρτη, Ιουνίου 27, 2012

Ποδοσφαιρικός Απολογισμός ΑΟΠ 2011 -2012

Ομάδα Ανδρών
 Ο ΑΟΠ συμμετείχε φέτος στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας ΕΠΣΚ και τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, μαζί με τον Παμμηλιακό.
Η ομάδα μας πέτυχε 7 νίκες, μία ισοπαλία και είχε 8 ήττες. Πέτυχε 34 γκολ (η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος) και δέχθηκε 32 γκολ. Τα 34 γκολ πέτυχαν οι: Μπιρμπίλης (9), Αρκουλής (9), Τσόκα (5), Ν. Γιουρτζίδης (5), Μπάλιος (2), Πετρόπουλος (1), Ζήκος (1), Καραγκούνης (1) και Ξένος (1).
Στο κύπελλο ο ΑΟΠ έφθασε μέχρι και τον...........
προημιτελικό όπου αποκλείστηκε από τον Πανναξιακό, που αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Στους αγώνες κυπέλλου ο ΑΟΠ πέτυχε 7 γκολ και δέχθηκε 5 γκολ. Τα 7 γκολ πέτυχαν οι Ν. Γιουρτζίδης (3), Αρκουλής (2), Μπιρμπίλης (1) και Κρώνης (1).

Ομάδα Νέων

Η ομάδα τερμάτισε δεύτερη στο 2ο όμιλο του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 6 νίκες, ενώ είχε και δύο ήττες (η μία στα χαρτιά). Στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ο ΑΟΠ απέκλεισε σε αγώνα μπαράζ τον Πανθηραϊκό και αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου. Τα 20 γκολ στους αγώνες πέτυχαν οι: Ξένος (4), Λένια (4), Σένκα (3), Μπάλιος (3), Ψαρράς (2), Κρώνης (2), Νίκας (1) και Βιάζης (1).

Ομάδα Παίδων

Η ομάδα μας έφθασε μέχρι τον ημιτελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων όπου και αποκλείστηκε στα πέναλτι με 4-2 από τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΑΟΠ τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου πετυχαίνοντας 5 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ είχε και δύο ήττες. Στον αγώνα μπαράζ απέκλεισε την Ίο με συνολικά τέρματα 4-1. Τα 20 συνολικά γκολ πέτυχαν οι: Δεκαβάλλας (8), Νίκας (6), Κρουσταλλάκης (3), Μαριάνος (2), Βιάζης (2), Πρίφτης (1), Σκιαδάς (1) και Σιέττος (1).

Ακαδημίες

Στο πρωτάθλημα Παριανών Ακαδημιών η ομάδα Τζούνιορ του ΑΟΠ κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ οι ομάδες του προπαιδικού και των προ-τζούνιορ τερμάτισαν δεύτερες.
Στο 2ο Εαρινό Κύπελλο «Πάνθεον», οι ομάδες των Ακαδημιών Προ-παιδικού, Προ-τζούνιορ και Τζούνιορ, κατέκτησαν την πρώτη θέση.
Στο 6ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά, η Ακαδημία Τζούνιορ κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ 12 ομάδων που συμμετείχαν.
Τέλος, ειδική μνεία πρέπει να γίνει για την ομάδα της Ακαδημίας Τζούνιορ, που σε όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2011-2012 είναι αήττητη και όπου και αν αγωνίστηκε είχε μόνο νικηφόρα αποτελέσματα. Η Ακαδημία του προπονητή κ. Μ. Φραντζή, απαρτίζεται από τους: Σ. Λουκή, Γ. Κουτσαφτίκη, Α. Καραφυλλάκη, Ι. Τσόκα, Μ. Χιούσκα, Αν. Σαρρή, Β. Λουκή, Γ. Νικολόπουλο, Κ. Πολυχρονόπουλο, Γ. Τσαντάνη, Γ. Κούκο και Ν. Σκιαδά.

Επίλογος

Με πίστη στις αρχές για τα ιδεώδη του ερασιτεχνικού αθλητισμού Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟΠ θα συνεχίσει και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά – παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες – να προσφέρει στη νεολαία του νησιού μας.
Οι επιτυχίες που είχαμε, αλλά κυρίως ότι όλα τα παραπάνω επιτεύχθηκαν παρέχοντας την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στους αντιπάλους μας, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟΠ μπορεί να προσφέρει στην τοπική κοινωνία ακόμα περισσότερα πράγματα και δίχως να είναι ανάγκη να «φωνάζει» γι’ αυτό που κάνει.

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, τους αθλητές για το σπάνιο χαρακτήρα τους και πάνω απ’ όλα τους φίλους της ομάδας μας που μας στηρίζουν ηθικά και οικονομικά.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :