Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2012

Τα αποτελέσματα για την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο. Η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και στα δύο εκλογικά κέντρα (Χώρα και Χαλκί) ενώ η συμμετοχή των μελών και των φίλων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συμμετείχαν συνολικά 409 Ναξιώτες ενώ η διαδικασία πήρε παράταση 2 φορές λόγω της προσέλευσης του κόσμου και ολοκληρώθηκε τελικά στις 19.00 από τις 17.00 που ήταν αρχικά προγραματισμένη.
O κόσμος του ΠΑΣΟΚ πήρε και πάλι στα χέρια του την υπόθεση της.............. δημοκρατικής παράταξης, την υπόθεση της Πατρίδας.

Τα μέλη και οι φίλοι ξανασυναντηθήκαμε με τον ίδιο μας τον εαυτό, με την ελληνική κοινωνία, με την κοινωνική βάση της παράταξης που φάνηκε πιο ανθεκτική, πιο δυναμική, πιο μαχητική από ό,τι κάποιοι πίστευαν. Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε τον λαϊκό, σοσιαλιστικό, πατριωτικό και δημοκρατικά υπεύθυνο χαρακτήρα του. Είναι πραγματικά συγκινητικό αυτό που έγινε, με πρωτοπόρους απλούς ανθρώπους που υφίστανται στο πετσί τους τις συνέπειες της κρίσης, αλλά ξέρουν ότι αυτή η παράταξη έδωσε ένα αγώνα εθνικής επιβίωσης και τώρα μπορεί να εγγυηθεί την ανάκαμψη, την ελπίδα.

Με την εντυπωσιακή, για τα δεδομένα της εποχής, συμμετοχή τους, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν απλώς να αναδείξουν και να στηρίξουν το νέο Πρόεδρο του Κινήματος. Ήθελαν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα:

Πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχασε την ψυχή του.

Πως είναι εφικτός ο στόχος μας για νίκη στις εκλογές, για πρωτιά, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να έχει τον καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ιδίως τώρα που η πατρίδα μας βρίσκεται στο κομβικό σημείο ανάμεσα στην κρίση και την, ορατή πια, προοπτική εξόδου από αυτή.

Ο λαός που σηκώνει το τεράστιο βάρος των θυσιών που απαιτούνται για την οικονομική ανασυγκρότηση του τόπου, για να ξανακερδίσει η Ελλάδα την υπερηφάνεια και την αυτοδυναμία της, ξέρει πολύ καλά τι θέλει:

Θέλει ασφάλεια και σταθερότητα. Τη βεβαιότητα ότι οι θυσίες του είναι κατανεμημένες δίκαια και πιάνουν τόπο. Ότι υπάρχει και εφαρμόζεται υπεύθυνο σχέδιο εξόδου από την κρίση. Ότι η χώρα θωρακίζεται για να μην ξαναπεράσει την ίδια περιπέτεια.

Όλοι στο ΠΑΣΟΚ, νιώθουμε το βάρος μιας προσδοκίας που γεννιέται πάλι. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο, καθόλου εύκολο, Ούτε συγχωροχάρτι ούτε λευκή επιταγή.

Επανιδρύθηκε όμως μια σχέση εμπιστοσύνης, ως θεμέλιο για το νέο ξεκίνημα της Παράταξης που υπάρχει χάριν της Πατρίδας και του γενικού συμφέροντος του ελληνικού λαού.

Αρχίσαμε!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:


Για την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου

Ο Γραμματέας

Μανόλης Σέργης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια αντιεξουσιαστές στην εξουσία, το μόνο που μάθατε είναι το ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ...και τα ωραία λόγια,που στην πραγματικότητα έκρυβαν το πραγματικό σας νεοφιλελεύθερο πρόσωπο.Φορέσατε και το σοσιαλιστικό σας προσωπείο,μόνο που τώρα η εξαθλίωση του εργαζόμενου των 500 ευρώ,των 1.500.000 ανέργων,των περήφανων γηρατιών των 400 ευρώ και των νέων των 300 ευρώ,αποκαλύπτει το σοσιαληστικό σας πρόσωπο.
θριαμβολογείτε ότι, στην πράσινη Νάξο οι 400 που συμμετείχαν είναι αριθμός εξαιρετικός,ενώ ξέρετε ότι είναι 600 σχεδόν λιγότεροι από την προηγούμενη φορά.ΕΥΤΥΧΩΣ,άρχισαν να σας καταλαβαίνουν από "μέσα",ότι ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ και ότι στην κατρακύλα σας το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Ανώνυμος είπε...

να δωσουμε θερμες ευχαριστιες στους 409 φαινεται οτι τραγικη κατασταση που βιωνουμε ολοι οι υπολοιποι ειναι μακρια απο αυτους .ηταν φιασκο και το γνωριζετε αντιδημοκρατικες μεθοδευσεις και βεβαια μεγαλη νοθεια [τζουμακας]

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε όσους ψήφισαν. Μόνο αυτό θα σας πω. Είστε συνένοχοι στην καταστροφή και το ξεπούλημα της χώρας μας. Να θυμάστε, όμως, ότι τους ρουφιάνους ο λαός τους κρεμάει…

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο όχι μπράβο ξέρεις τι είναι στην πράσινη Νάξο να παίρνεις 409 ψήφους ενώ στης Εθνικές εκλογές του 2009 στον δήμο Δρυμαλίας πείρε 48.62 % ψήφους 2,639 και στον δήμο Νάξου 50.89 % ψήφους 3,871 συνολικά 6.510 – 409 = 6.101 είναι ευτυχώς αυτοί που είδαν την απάτη στα λόγια του ΓΑΠ και τον μοναδικό πόθο του ΕΒ να γίνει πρόεδρος του Πασοκ
Ο αγράμματος

Ανώνυμος είπε...

Ο πανικός φέρνει εμπάθεια και αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Κρίμα τόσος αγώνας λεκτικού και όχι μόνο αριστερού και δεξιού φασισμού τόσο καιρό δεν μπόρεσε να φέρει τ αποτελέσματα που προσδοκούσατε. κι αυτό σας κάνει ακόμα πιο αποκρουστικούς όταν αμφισβητήτε το ιερό δικαίωμα του πολίτη να εκφράζεται όπως εκείνος θεωρεί σωστό στις κάλπες. Κρίμα τόση λεκτική τρομοκρατία και φασίζουσες πρακτικές αγωνιστικού γιαουρτοπόλεμου για την καταστρατήγηση του θεμελιώδους δικαιώματος του πολίτη και τη φίμωση κάθε σχηματισμού του πολιτικού στερεώματος της χώρας είτε συμφωνείτε είτε διαφωνήτε μαζί του. "Δημοκράτες¨ του γλυκού νερού και της θεωρίας. Ακόμα πειμένω τις προτάσεις σας. και όπως φαίνεται θα περιμένω εσσαει...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 409 ΨΗΦΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΝΑΞΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...

Β.Β. είπε...

Προς τον 20 Μαρτίου 2012 4:37 μ.μ.:
Όταν μιλάς για: "καταστρατήγηση του θεμελιώδους δικαιώματος του πολίτη και τη φίμωση κάθε σχηματισμού του πολιτικού στερεώματος της χώρας" εννοείς κάτι σαν τότε που το "δημοκρατικό" κόμμα σου, παρέδωσε "με δημοκρατικές διαδικασίες" τη διακυβέρνση του τόπου σε μη εκλεγμένους, κάτι σαν αυτό που δεν θέλουν επ' ουδενί την ενάσκηση από μέρους του παραπάνω θεμελιώδους δικαιώματος, ή μήπως μιλάς για τη δημοκρατική διαδικασία να σου δίνεται μόνον μία επιλογή για αρχηγό του κόμματος σου γιατί έτσι τα μαγειρέψανε και συ πρόβατο πας, κρύβεσαι πίσω από το παραβάν και μετά όλοι αναρωτιούνται "μα τι να ψήφισε αυτός;";
Άραξε στον καναπέ σου και δες Ιορδάνη Χασαπόπουλο και όλες τις άλλες ελεύθερες μη φιμωμένες φωνές να γουστάρετε παρέα. Δημοκράτη!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ή ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ή ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ 409 ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.