Τετάρτη, Μαρτίου 07, 2012

Το κοινωνικό πρόσωπο της Συν+Αξίας

Tο κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η Συν+Αξία που τα τελευταία δυο χρόνια μας είχε συνηθίσει σε δράσεις οι οποίες κυρίως αφορούσαν πολιτιστικά θέματα όπως για παράδειγμα συναυλίες, εκθέσεις, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και Αποκριάτικα δρώμενα.
Οι νεαροί εθελοντές της, έχουν το αισθητήριο και αντιλαμβάνονται το ζοφερό κλίμα της εποχής και τις δυσκολίες που βιώνουν πολλοί συντοπίτες μας, πήραν την πρωτοβουλία και διοργάνωσαν μια εντελώς διαφορετική καμπάνια, που έχει να κάνει με την προσφορά βοήθειας σε κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Σήμερα θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Χώρας από νωρίς το πρωί( 8.00 - 20.00) και θα συλλέγουν ρούχα, τρόφιμα και ότι άλλο μπορεί να....... δωρήσει ο καθένας από εμάς για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η διανομή τους θα γίνει διακριτικά, μέσω της Εκκλησίας για να προστατευτεί η αξιοπρέπεια των πολιτών που θα τα παραλάβουν.
Σκοπός των εθελοντών της Συν+Αξιας είναι να καθιερώσουν αυτή την "προσφορά αλληλεγγύης", όπως την ονομάζουν, και να την επαναλαμβάνουν μια φορά κάθε μήνα


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :