Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2012

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ευχαριστεί την Διαγνωστική Νάξου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Με αφορμή την πρόσφατη επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλλεϋ του σωματείου μας Χριστίνα Χάρρις σε ιατρική κλινική της Γερμανίας, στην οποία ενεργό συμμετοχή είχε ο Ναξιώτης ορθοπεδικός - χειρούργος της “ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΝΑΞΟΥ Α.Ε.”, Νικόλαος Καραμανής, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη Διεύθυνση της Διαγνωστικής Νάξου καθώς και το ιατρικό και λοιπό προσωπικό του διαγνωστικού κέντρου, που από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έχει σταθεί αρωγός της ομάδας και κατ' επέκτασιν του ναξιακού αθλητισμού, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υψηλού επιπέδου επιστημονικές της....... υπηρεσίες της και δη εν μέσω μιας τόσο δύσκολης οικονομικής περιόδου για όλους. Η παρουσία στο απομακρυσμένο από μεγάλα νοσοκομεία νησί μας του επιστήμονα Νικολάου Καραμανή και του ανωτέρω διαγνωστικού κέντρου με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό του, παρέχει στους Ναξίωτες και τους κατοίκους των γύρω νησιών πρωτόγνωρες -για τα μέχρι χθες δεδομένα- διεξόδους στον τομέα της υγείας και της πρόληψης, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής.
Με βαθιά ευγνωμοσύνη ,

Το Δ.Σ. Του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αμφιβάλλω αν ο Παναξιακός έγραψε το παραπάνω κείμενο, το οποίο από το χιλιόμετρο φωνάζει πως είναι διαφήμιση χειρίστου είδους. Πόσο μάλλον για ένα διαγνωστικό κέντρο στο οποίο βασιλεύει η ανοργανωσιά, υπέρηχοι γίνονται πίσω από κουρτίνα σε κοινή θέα, οι ασθενείς επιβαρύνονται με ένα σωρό άχρηστες εξετάσεις, οι τιμές μόνο φιλικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και τα ψέμματα διαδέχονται το ένα το άλλο (ανοιχτός μαγνητικός;;; Που είναι αλήθεια;).

Ανώνυμος είπε...

τις αμφιβολίες για τη δημοσιευση θα σας τις απαντήσει το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΎ ΑΟΝ στο οποίο χρησιμο είνα να απευθυνθείτε αφού είστε τοσο σίγουρος.
για την ανοργανωσιά απαντηση αποτελούν τα καλυτερα ιατρικα μηχανηματα κατασκευης 2010.
για τον ανοιχτο μαγνητικο τομογραφο η δηλωση ειναι οτι επικειται να εγκατασταθεί.Υπομονή για ολους τους κακοβουλους.
αν καποιος εχει στοιχεια εστω και για μια εξεταση παραπανω να τα παραθεσει η καλυτερα να εμφανιστει επωνυμα γιατι και η συκοφαντια εχει ορια...