Πέμπτη, Μαρτίου 08, 2012

Γυναίκα γέννησε πάνω από τις Κυκλάδες μέσα σε στρατιωτικό ελικόπτερο

Μέσα σε Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας γεννήθηκε ένα υγιέστατο αγοράκι εγκύου η οποία είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο για να μεταφερθεί εσπευσμένα από τη Σίφνο στην Ελευσίνα και εν συνεχεία άλλαξε πορεία κατευθυνόμενο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αυτό της Σύρου.
Ειδικότερα, την Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012 και ώρα 05:30, ζητήθηκε από την Πολεμική Αεροπορία η αεροδιακομιδή μιας τριαντατριάχρονης εγκύου από τη νήσο Σίφνο για την Ελευσίνα. Ελικόπτερο Super Puma της ΠΑ, απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας στις 06:10 και μετέβη στη...... νήσο Σίφνο όπου και παρέλαβε την έγκυο και απογειώθηκε την 07:18 με κατεύθυνση την Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το ελικόπτερο άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο νοσοκομείο που βρισκόταν στη νήσο Σύρο.

Περίπου 8 ναυτικά μίλια, νότια της Σύρου και σε ύψος 2000 πόδια γεννήθηκε, μέσα στο ελικόπτερο, ένα υγιέστατο αγοράκι. Στις 07:38 το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σύρου και η μητέρα μαζί με το νεογνό διακομίστηκαν στο τοπικό νοσοκομείο.

Η 384 Μοίρα Έρευνας-Διάσωσης καλωσόρισε το νεογνό σαν επίτιμο μέλος της, ενώ ο κυβερνήτης του Ελικοπτέρου, θα γίνει ο "ανάδοχος" του βρέφους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.
/www.megatv.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ'ΝΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΕΝΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΑΡΟΚΑΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΡΑ.