Πέμπτη, Μαρτίου 29, 2012

Δηλώσεις Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη για τις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές

«Η σημασία των προσεχών Βουλευτικών Εκλογών είναι πάρα πολύ μεγάλο γεγονός για τον τόπο μας. Ο ελληνικός λαός έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο επιλογές. Η πρώτη επιλογή είναι να επιλέξει τη Νέα Δημοκρατία, πράγμα που θα σημαίνει παραμονή της Χώρας στην Ευρωζώνη και στο ευρώ και ξεκίνημα με μέτρα αναπτυξιακά με τα οποία θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη στην εθνική μας οικονομία. Η δεύτερη επιλογή είναι να ψηφίσει κανείς είτε κάποιο από τα κόμματα της αλληλοσπαρασσόμενης Αριστεράς είτε κάποιο από τα ευκαιριακά, χωρίς πρόγραμμα νεοσύστατα κόμματα πράγμα που...... θα σημάνει διάλυση της Χώρας, χρεοκοπία, στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις, έξοδο από το ευρώ και βέβαια ακυβερνησία.

Το λόγο λοιπόν θα πάρει ο Έλληνας και η Ελληνίδα ψηφοφόρος για να αποφασίσει για το μέλλον της Χώρας μας. Πρίν αποφασίσουμε ποιό κόμμα θα ψηφίσουμε θα πρέπει να σκεφθούμε καλά, χωρίς λαϊκισμούς και χωρίς ακρότητες.

Η Ν.Δ. είναι το πολιτικό εκείνο κόμμα που έχει ένα σύγχρονο, ρεαλιστικό, και εφαρμόσιμο πρόγραμμα. Η Ν.Δ. έκανε την αυτοκριτική της, παραδέχτηκε τα όποια λάθη της και με ένα νέο Ηγέτη, τον Αντώνη Σαμαρά ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού για να κερδίσει τις εκλογές και να σχηματίσει μια Ισχυρή και Αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αν τυχόν υπάρξει ακυβερνησία, ο τόπος μας θα μπεί σε μεγάλες περιπέτειες τόσο οικονομικού όσο και Εθνικού χαρακτήρα. Από μια ακυβερνησία, κερδισμένοι θα είναι όλοι εκείνοι που θέλουν να κερδοσκοπήσουν σε βάρος της Χώρας μας.

Η πατρίδα μας δεν έχει την κουλτούρα για κυβερνήσεις συνεργασίας. Η πατρίδα μας χρειάζεται Ισχυρή και Αυτοδύναμη κυβέρνηση, που μόνο η Ν.Δ, μπορεί να επιτύχει. Αποχή από τις κάλπες, λευκό, άκυρο, ή ψήφος σε ευκαιριακά μικρά λαϊκίστικα κόμματα αποτελούν τροφή στο χάος και στην ακυβερνησία. Τι θέλουμε λοιπόν? Θέλουμε χάος και ακυβερνησία ή θέλουμε Ευρώ και Ανάπτυξη που σημαίνει ψήφο στη Νέα Δημοκρατία?

Εμείς ως Ν.Δ. θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα μια ανοιχτή και δημοκρατική χώρα χωρίς κομματισμούς, χωρίς φανατισμούς, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς ακρότητες. Θέλουμε μία Ελλάδα, οργανωμένη στα πρότυπα της Ε.Ε., μια Ελλάδα που όλοι οι πολίτες της θα απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα ανεξάρτητα από τις κομματικές ή θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Για να τα πετύχουμε όλα αυτά και να μη χρεοκοπήσουμε είναι αναγκαία η νίκη και η αυτοδυναμία της Ν.Δ. στις προσεχείς Βουλευτικές Εκλογές.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ο τριανταφυλλος παιδια. συγουρια ετσι; τι λεει; να μηνουμε στο ευρω; καλα ακομα να καταλαβει την κωλοτουμπα του αντωνακη; ακομα να καταλαβει οτι αυτο ακριβως δεν θελει ο κοσμακης;