Σάββατο, Μαρτίου 17, 2012

Στην Α1 οι Τράχωνες!!!!

Oι Τράχωνες ήταν οι μεγάλοι νικητές τους σημερινού μεγάλου ντέρμπι του β' ομίλου της Α2 κατηγορίας βόλεϊ γυναικών. Κατάφεραν να κερδίσουν και τον Πανναξιακό μέσα στην έδρα του με 3-1 σετ και να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά την άνοδό τους στην Α1. Οι γηπεδούχοι πλέον θα αρκεστούν στην κατάκτηση της 3ης θέσης η οποία ούτως η άλλως αποτελεί τεράστια επιτυχία για μια νεοφώτιστη επαρχιακή ομάδα που πριν λίγους μήνες ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα σε εθνική κατηγορία. Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, το ματς είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν βόλεϊ υψηλής ποιότητας με σασπένς, εναλλαγές στο..... προβάδισμα του σκορ , δυνατές μάχες στον φιλέ, προσφέροντας όμορφο θέαμα στους 500 περίπου φιλάθλους που είχαν κατακλύσει από νωρίς τις εξέδρες.
Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα ήταν η καλύτερη επιβράβευση τόσο για τους φιλοξενούμενους που παρέμειναν αήττητοι μετά από 15 αγώνες όσο και για την ομάδα του Πανναξιακού η οποία παρουσιάζεται μεταμορφωμένη στον δεύτερο γύρο και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της.

Τα σετ 13-25, 24-26, 25-15, 20-25
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ. ΑΟΝ (Τουρσούγκας-Δερμάτης) Φάρκωνα, Γιακούμπ, Λαγουδάκη, Τοτσίδου, Μπορίσοβα, Μαύρου, Μάρκου, Σκούνα, Σέργη, Καπαρέλη, Φραγκίσκου
TΡΑΧΩΝΕΣ (Περόπουλος): Τέζα, Αθανασοπούλου, Μπογιατζή Μ., Ρούβαλη, Σαραντοπούλου, Χασιώτη (λ), Νικολαϊδου, Ζώτου, Μεθενίτη (λ), Κουτροπούλου, Μπογιατζή Ελ.










Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαλεττας τι κανει μεσ'τη μεση;;