Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2012

Ερρίκος Ντυνάν: Όλη η αλήθεια...

Με αφορμή απαξιωτικά και βλαπτικά σχόλια ως προς τη λειτουργία του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», κατά βάση μέσω του διαδικτύου, ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, δηλώνει τα εξής:
«Το Νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” λειτουργεί κανονικά, χωρίς ελλείψεις σε προσωπικό ή σε νοσοκομειακό και φαρμακευτικό υλικό. Ο αριθμός των νοσηλευομένων, μάλιστα, αυξάνει σε καθημερινή βάση, υπερβαίνοντας πλέον τους.... 120 ασθενείς, ενώ σημαντική αύξηση καταγράφεται και στην προσέλευση στα Εξωτερικά Ιατρεία και Εργαστήρια του Νοσοκομείου.

Την προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας του, εξάλλου, στηρίζει έμπρακτα το σύνολο των εργαζομένων του (ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό), το οποίο έχει αναστείλει κάθε κινητοποίηση.

Το Νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” μπορεί να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα στην παρούσα χρονική συγκυρία, ίσως λιγότερα από άλλα ιδιωτικά θεραπευτήρια, αλλά είναι προφανές ότι οι τεχνηέντως διασπειρόμενες ψευδείς ειδήσεις σε διάφορα sites και ειδικά έντυπα, διακινούνται σκοπίμως και εξυπηρετούν συμφέροντα που θέλουν να απαξιώσουν ή εποφθαλμιούν το Νοσοκομείο.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι επιδιώξεις τους, εμφανείς ή υπόγειες, δεν θα ευοδωθούν και το Νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” θα συνεχίσει να υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο, διατηρώντας την άριστη φήμη που το συνοδεύει από την έναρξη της λειτουργίας του, χάρις στην υψηλή στάθμη του ιατρικού προσωπικού του και του συνόλου των εργαζομένων του».



Ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν»



Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος
Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου
Επίσης ανακοίνωση εξέδωσε και η Επιστημονική Επιτροπή του Ερρίκος Ντυνάν που σε απάντησή της προς την ιστοσελίδα euro 2day, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι, ''Όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μας είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες, ωστόσο εργάζονται κανονικά σε μια αξιοθαύμαστη προσπάθεια για την διατήρηση της λειτουργίας του καλύτερου νοσοκομείου του Ιδιωτικού τομέα''. Aκόμα, χαρακτηρίζει συκοφαντική και ιδιοτελή την ανάρτηση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, επιφυλασσόμενη για κάθε νόμιμο δικαίωμα της.
To έστειλε το zouzouni blog
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :