Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2012

Καμπάνια προώθησης του Ελληνικού τουρισμού

Μια καμπάνια από Έλληνες για Έλληνες. Η “Up Greek Tourism” θέλει να στηρίξει τον Ελληνικό Τουρισμό. Με την δική σου βοήθεια (Vid+Pics)
(Συνέντευξη: Χρήστος Χατζηιωάννου)
Το να στέκεσαι άπραγος και να διαμαρτύρεσαι για τα κακώς κείμενα είναι ο ένα δρόμος αντιμετώπισης της κρίσης. Ο άλλος είναι να πράξεις – ανιδιοτελώς – για το καλό της χώρας. Μάλλον τον δεύτερο δρόμο ακολούθησε ο Γιώργος Κλειβοκιώτης, ο οποίος μίλησε στο News247.gr για την καμπάνια Up Greek Tourism.
Μαζί με τον Ονίκ Παλαντζιάν, τον Στάθη Χαϊκάλη και.......... μια ομάδα εθελοντών, δημιούργησαν μια καμπάνια για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού, με πυρήνα τους ίδιους τους Έλληνες, που καλούνται να στηρίξουν την καμπάνια, είτε συμβάλλοντας με ένα μικρό ποσό είτε προωθώντας την ιδέα.
Πρώτος στόχος η ανάρτηση ενός διαφημιστικού Billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης. Το κόστος αυτής της ενέργειας ανέρχεται στα 15.000 δολάρια. Μεγάλο μέρος του ποσού έχει ήδη συγκεντρωθεί και μένουν μόλις λίγες ημέρες για την συγκέντρωση όλου του ποσού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ...................http://news247.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :