Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2012

O ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στο OceanMojo.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός παρουσιάζει σε μια συναυλία με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του.
Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και χαρισματικός ερμηνευτής, ο Χρήστος Θηβαίος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη. Με αραιή αλλά πάντα προσεγμένη δισκογραφία και μοναδική εκφραστικότητα στη σκηνή, καταφέρνει πάντα στα live του να δημιουργεί μια έντονα θεατρική ατμόσφαιρα. Οι πάντα άρτια προετοιμασμένες ζωντανές εμφανίσεις του μένουν αξέχαστες για την πολυχρωμία των συναισθημάτων, τον παλμό και το χιούμορ τους. Σε ένα τέτοιο, υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα, θα......... έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε.
Με ιδιαίτερη έμφαση στα δύο πρώτους δίσκους με τους Συνήθεις Υπόπτους, τις Μέρες Αδέσποτες και το Είμαι Αυτό Που Κύνηγάω αλλά και στις συνεργασίες του με σπουδαίους συνθέτες, το Θάνο Μικρούτσικο, το Γιώργο Ανδρέου και το Βασίλη Δημητρίου. Και δίπλα στα πασίγνωστα τραγούδια του, θα παρουσιάσει και μερικά από τα πιο προσωπικά, που ακούγονται σπάνια στις συναυλίες. Δεν θα λείψουν και αναφορές σε αγαπημένους έλληνες δημιουργούς.
Μαζί του δύο εξαιρετικοί σολίστες, ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα Πνευστά και ο Θοδωρής Οικονόμου στο πιάνο. Στο τραγούδι και τα φωνητικά, η ταλαντούχα νεαρή ερμηνεύτρια, Άννα Λινάρδου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

IANOYARIOY..... ELA RE PAIDIA