Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2012

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Σεμινάρια του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Νάξου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Επιμόρφωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία». Τα Σεμινάρια τα οποία ήταν και επιδοτούμενα παρακολούθησαν συνολικά 100 εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις Εστίασης μοιρασμένοι σε 4 τμήματα των 25 ατόμων το κάθε ένα. Κάθε τμήμα παρακολούθησε 10 μέρες εκπαίδευση 4 ώρες κάθε ημέρα συνολική διάρκεια 1 μήνα. Οι εισηγητές ήταν οι καταξιωμένοι επαγγελματίες του Τουριστικού και επισιτιστικού χώρου: Θωμάς Σιτταράς, Αλέξανδρος Μπουφέας, Αθανάσιος Μπόνας και ο πολυβραβευμένος με τεράστιες διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό executive chef Δημήτρης Νικολακόπουλος.
Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκαν ήταν: Οι εξελίξεις στο..... Τουριστικό Χώρο, Εξυπηρέτηση πελατών, Επικοινωνία, Στρώσιμο Τραπεζιού-Αίθουσας, Αρχές Σερβιρίσματος, Βασικές Αρχές Μαγειρικής, Θεμελιώδεις Συνταγές, Διακόσμηση πιάτων. Οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τους εισηγητές. Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ενώ τα πρακτικά μαθήματα –κουζίνας έγιναν στις εγκαταστάσεις του Εστιατορίου «Ενετικό» το οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του.

Το Σωματείο γνωρίζει πολύ καλά και το αποδεικνύει ότι η συνολική και ουσιαστική ανάπτυξη του κλάδου μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την εκπαίδευση και την επιμόρφωση γι’ αυτό προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Το Δ.Σ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΟΣΗ ΗΤΑΝ, ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω,ότι με την επιδότηση,πληρώνονται οι καθηγητές,αλλά και όσοι τα παρακολουθούν,γι'αυτό ελέγχονται,από τον ΟΑΕΔ και οι παρουσίες,είναι υποχρεωτικές.Αν κάνω λάθος,διορθώστε με.Καμία σημασία πάντως δεν έχει το πόση ήταν,(η επιδότηση)αφού και έμαθαν οι ενδιαφερόμενοι και πληρώθηκαν!!!!!!!!!!!!Το τι κάνουν λοιπόν έχει σημασία...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν ξέρω από σεμινάρια,ξέρω ότι αυτοί τουλάχιστον,της εστίασης,δεν είναι σαν τους άλλους του εμπορικού,που υπογράφουν τις ανακοινώσεις της ΝΔ για το λαμόγιο το Στυλλιανίδη....

Ανώνυμος είπε...

γιατι οι δικοι μας οι μακακες οι ξενοδοχοι δεν καταδικασαν κι αυτοι την επίθεση και καλα στο λαμογιο που λες?ποιον ρωτησαν ρε???και τι δουλεια εχουν οι συλλογοι με τα κομματα ρε????

Ανώνυμος είπε...

bravo re kopelia!panta tetoia oraia pragmata na kanete.diaferete apo toys alloys!!