Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2012

ΝΑΞΟΣ: H ΔΕΗ δεν θα προβεί σε καμιά διακοπή ρεύματος σε σπίτια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ, της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής, της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Να μην κοπεί κανένα ρεύμα
Να καταργηθεί το χαράτσι
Επαγρύπνηση, Αλληλεγγύη, Κινητοποίηση, Ψηλά το κεφάλι
Το ΠΑΜΕ, η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής, και η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζοντας την κοινή δράση τους για οργανωμένη μαζική αντίσταση ενάντια στα χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, συμμετείχαν με αντιπροσώπους τους στην επίσκεψη που έγινε σήμερα στα γραφεία της......... ΔΕΗ με τη συμμετοχή του Δημάρχου, των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων (εκτός του κ. Μαράκη) και κατοίκων μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον προϊστάμενο της ΔΕΗ κ. Μαρούλη:

* Να μην προχωρήσει η ΔΕΗ σε διακοπές ρεύματος σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι μέχρι την εκδίκαση της απόφασης από το Συμβούλιο Επικρατείας.
* Να μεταφέρει στη διοίκηση της ΔΕΗ την αγανάκτηση του κόσμου για το χαράτσι και την απόφασή του να αντιδράσει σε κάθε προσπάθεια είσπραξής του.
* Τον ενημέρωσε για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να καταθέσει εντός των ημερών ασφαλιστικά μέτρα.

Ο κ. Μαρούλης διαβεβαίωσε ότι η ΔΕΗ δεν θα προβεί σε καμιά διακοπή ρεύματος σε σπίτια.

Από την πλευρά μας ζητήθηκε:

* να μην κοπεί το ρεύμα και σε όσα σπίτια αδυνατούν να πληρώσουν, εκτός από το χαράτσι, και το ρεύμα
* να μην κοπεί το ρεύμα όχι μόνο στα σπίτια αλλά και στις μικρές ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δεν πλήρωσαν το χαράτσι
* Επίσης με τις τηλεφωνικές προειδοποιήσεις της ΔΕΗ προς τους καταναλωτές για οφειλές τους να γίνεται και ενημέρωση από τη ΔΕΗ ότι δεν θα προβεί σε καμία διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριό. Η τελευταία μας πρόταση έγινε δεκτή από τη ΔΕΗ.



Η Λαϊκή Συσπείρωση, το ΠΑΜΕ και η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής, καλούμε τους εργαζόμενους, άνεργους, αγρότες, μικρούς ΕΒΕ και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα να μην φοβηθούν. Να μη σκύψουν το κεφάλι. Να μην υποκύψουν στους κυβερνητικούς εκβιασμούς και να αντισταθούν σε όλα τα χαράτσια, με όποιο τρόπο κι αν επιβάλλεται η είσπραξή τους.

Όλοι μαζί οργανωμένα μπορούμε να ανατρέψουμε τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης, της ΕΕ και του μεγάλου κεφαλαίου που μας θέλουν εξαθλιωμένους και άβουλους για να θησαυρίζουν.

Τώρα χρειάζεται η δική σου επαγρύπνηση και συμμετοχή . Δεν υπάρχει λύση όταν περιμένουμε να κινητοποιηθούν άλλοι για μας. Πρέπει να συντονίσουμε τις ενέργειές μας και τις κινήσεις μας. Στην κατεύθυνση αυτή με την πρώτη ενημέρωση από τη ΔΕΗ για τις οφειλές σας και τη προειδοποίηση για διακοπή σε περίπτωση νη τακτοποίησης της οφειλής να επικοινωνείτε μαζί μας στα παρακάτω Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ: Νίκος Κορρές 6944693936, Δημήτρης Κορρές: 6906279789 Αννέζα Μπαρδάνη 6937978147 Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής : Κορρές Γιάννης 6972840552, Αλιμπέρτης Στάθης 6949196047, Χωριανόπουλος Κώστας 6977808303 Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Ψαρρά Ευδοκία 6974633113
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :